Netikėta moters sėkmės istorija privers suklusti ir didžiausius skeptikus

Yra žmonių, kurie įsitikinę: sėkmė loterijose – ne jiems. Jie niekada neperka loterijos bilietų, vengia dalyvauti žaidimuose, jų nevilioja net galimybė išlošti vertingų prizų. Tačiau sėkmė užklumpa tada, kai visai to nesitikime.

Viena jų buvo ir kaunietė Loreta Juškienė, kuri nebuvo nei karto nieko išlošusi. Po kelių nesėkmingų bandymų aplankė nusivylimas ir vėliau nebegundydavo net ir galimybė laimėti automobilį, butą ar kitą vertingą daiktą.

„Niekada nesakyk niekada“ – šis posakis geriausiai apibūdina L. Juškienės istoriją, kuria moteris nuoširdžiai pasidalino su portalo skaitytojais. Kalbėdama apie tą dieną, kuri jai lėmė sėkmę, moteris negaili gerų žodžių vienos Kauno prekybos ir paslaugų centro MOLAS parduotuvės darbuotojai. "Jei ne ta mergina, jos draugiškumas ir raginimas, dabar tikrai nesėdėčiau ant šios naujos sofos, apsupta kitų naujų baldų“, – šypsojosi kaunietė.

Minėta darbuotoja informavo L. Juškienę apie vykstančią PPC MOLAS loteriją, kurios metu buvo galima laimėti visą svetainės baldų derinį.„Ji taip draugiškai ragino užpildyti dalyvio anketą, tačiau tik numojau ranka ir skubėjau susimokėti už prekes, pasakodama jai, kad niekada nieko nelaimiu ir neverta net bandyti, nes tai tėra laiko švaistymas“, – su šypsena pasakojo pašnekovė.

L. Juškienė buvo atvira: ji visada anketų pildymą vertino itin skeptiškai. Jos nuomone, vėliau, bendrovės įkyriai kviečia į pristatymus ar tik siunčia pranešimus. „Maloni pardavėja kelis kartus patikino mane, jog šios anketos tikslas kitoks, tad patikėjau ja. Nors, jei ji mane pamena, dar net išeidama iš parduotuvės burbėjau, kad tikrai nelaimėsiu“, – sakė L. Juškienė.

Gamintojo nuotr.

Praėjus vos savaitei moteris sulaukė skambučio, kad iš beveik 5000 dalyvių būtent ji ir tapo svetainės baldų rinkinio laimėtoja, tai buvo visiškai netikėta ir net išgirdusi apie laimėjimą, kaunietė patikėjo ne iš karto. „Buvau su anūkėmis lauke, žaidėme, ir net girdėdama apie laimėjimą, vis tiek galvojau, kad gal tik taip sako, o iš tiesų tai bus prekių pristatymas ar reklama. Galiausiai patikėjau tik nuvykusi atsiimti tokio prizo“, – kalbėjo pašnekovė.

Tokiu žmonos laimėjimu ypač džiaugėsi sutuoktinis. Pasak laimėtojos, dar prieš kurį laiką vyras kalbėjo apie tai, kaip būtų gerai pasikeisti svetainės baldus. „Esu iš tų, kurie pripranta prie daiktų ir gali ilgai gyventi nieko nekeisdami, bet vyras kitoks, jis novatorius mūsų šeimoje, įkalbinėjo, kad būtų labai gerai atsinaujinti, tačiau tokius planus atidėjome pavasariui“, – apie šeimos sprendimą pasakojo moteris.

L. Juškienė neslėpė: sužinojusi apie laimėjimą iš karto pagalvojo apie dukteris. Viena jų kaip tik statosi namą, tad, svetainės baldų jai tikrai reikės. „Dukros džiaugėsi, gyrė baldus, sakydamos, kad jie modernūs ir kokybiški. Tačiau vis tik nusprendėme, jog jie liks mūsų namuose, nes namo statybos bus baigtos dar negreitai. O ir vyras juokais, žinoma, nepanoro atiduoti laimėtų baldų. Jau spėjo ir numigti ant sofos, dėl kurios patogumo tvirtino niekam jos neduosiantis“, – juokėsi moteris.

Gamintojo nuotr.

Prieš kelis mėnesius pensininke tapusi pašnekovė džiaugėsi, kad dabar turinti daugiau laiko, tad prie naujos svetainės baldų derinio jau ir naujas užuolaidas renka. Tikisi, kad iki Kalėdų suspės jas įsigyti. „Tai yra taip netikėta, nes per 61- nerius metus nesu laimėjusi jokio prizo, o dabar gavau net svetainės baldus, tačiau, jei ne atkaklios pardavėjos įkalbinėjimai, to tikrai nebūčiau padariusi“, – pokalbį baigė moteris.

PPC MOLAS vykdė akciją, kurios metu apsipirkdamas už 30 eurų ir užpildęs anketą galėjai dalyvauti loterijoje, kurios prizas – svetainės baldų derinys. Dabar jais džiaugiasi L. Juškienės šeima.

Užsakymo nr.: PT_69649698

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis