Kodėl labiau verta įsigyti butą Palangoje nei sodybą kaime?

Vis daugiau lietuvių įsigyja būstą poilsiui. Kelerius metus buvo itin populiaru turėti sodybą. Tačiau ieškantiems kokybiško poilsio ir naudingos investicijos verta pasidairyti būsto kurortuose. Čia gerokai labiau išvystyta infrastruktūra, galima rinktis įvairesnes poilsio formas ir rasti įvairesnės veiklos atostogoms.

Statytis namą gali būti pernelyg brangu ir greičiausiai ilgai užtruks. O kur dar visi statybos leidimai! Todėl vienas geriausių sprendimų įsigyti butą populiariausiame Lietuvos kurorte Palangoje. Čia patiks ir aktyvaus poilsio mėgėjams, ir ieškantiems ramybės. Pirmiesiems mieste gausu restoranų, barų, puikiai sutvarkyti dviračių takai, o jūrą su puikiu paplūdimiu galima pasiekti per kelias minutes. Norintys ramybės ir pasimėgauti SPA malonumais ras ne tik nuostabaus grožio grafo Tiškevičiaus rūmų parką, bet ir įvairiems skoniams skirtų masažo, grožio salonų ar gydyklų.

Palanga įsikūrusi tarp Klaipėdos ir Šventosios, todėl atvykus per Naujų Metų sutiktuves ar stintų šventę visada bus kur apsistoti. Be to, butą visada bus galima visai nesunkiai išnuomoti poilsiautojams, kurių Palangoje ypač vasarą būna gausu – taip butas taps greitai atsiperkančia investicija.

Tačiau, kad ilsėtis būtų malonu ir nekeltų rūpesčių, verta itin atidžiai išsirinkti namą, kuriame yra butas ir atkreipti dėmesį į aplinką. Juk nesinori, kad brangiai kainuotų išlaikymas, iki jūros tektų eiti kelis kilometrus, nuolat kieme nebūtų, kur pastatyti mašinos, ar po langais vyktų naktinis gyvenimas?

Tik šiek tiek daugiau nei kilometras nuo jūros, pačiame Palangos centre, tačiau itin ramioje vietoje plečiamas ir statomas naujasis 4-ių daugiabučių gyvenamųjų ir poilsio namų kompleksas „Malūno vilos“. Jis išsiskirs ypatingu dėmesiu kiekvienam – tiek jaunoms šeimoms, tiek ieškantiems ramybės ir atokvėpio. Vos per kelias minutes pėsčiomis galima pasiekti senąją miesto turgavietę, bažnyčią ir pagrindinę Basanavičiaus gatvę. Netoliese įsikūrę keli prekybos centrai, grožio ir SPA centras, vaikų laisvalaikio centras, bankai.

Tačiau ne tik puiki „Malūno vilų“ vieta verta dėmesio. Projekto vystytojai didelį dėmesį ir finansinius išteklius skiria naujojo objekto aplinkai ir gerbūviui, kad sukurtų išskirtinai saugią, jaukią ir malonią vietą gyventi ir ilsėtis.

Daugiau nei vieno hektaro sklype statomi daugiabučiai namai išsidėstys stačiakampiu, todėl gyventojai ir svečiai galės džiaugtis uždaru, dideliu vidiniu kiemu. Jį ruošiamasi apsodinti aukštomis pušimis, įrengti fontaną ir vaikų žaidimų aikštelę. Jaukiems pasisėdėjimams numatoma pastatyti pavėsines ir šalia kepsnines, kuriose bus galima išsikepti savo mėgstamus patiekalus. Taip pat „Malūno vilų“ gyventojai galės laisvalaikį leisti mini golfo aikštelėse ir atsigaivinti atvirame 10 m ilgio ir 3,5 m pločio lauko šildomame baseine. Be to, nereikės sukti galvos, kur pastatyti automobilį – aplink naująjį kompleksą suplanuotos erdvios automobilių stovėjimo aikštelės, taip pat bus įrengti uždari automobilių garažai ir sandėliukai cokoliniame namo aukšte.

Gyventojų patogumui bendro naudojimo patalpose bus įrengtos skalbyklės su džiovykle. Atsipalaiduoti, pabendrauti ir smagiai praleisti laiką kartu su šeimos nariais, draugais ar kaimynais bus galima prie stalo teniso, futbolo ir biliardo stalų. Pirties mėgėjai galės mėgautis pirties teikiamais malonumais. Mažieji įvairiausios veiklos atras vaikų žaidimų kambaryje. Mėgstantiems skaityti numatoma įrengti bibliotekėlę. Aktyvaus laisvalaikio mėgėjai galės naudotis „Malūno vilų“ dviračiais.

Vaivos, Vėtros, Rūko ir Vėsos daugiabučiai išsiskirs ne tik gražia ir patogia aplinka, bet ir ekonomiškumu. Butuose bus įrengtos pažangios ir energiją taupančios rekuperatorinės vėdinimo sistemos. Tai padės nuolat užtikrinti gaivaus oro cirkuliaciją, sveiką mikroklimatą bei sumažins buto šildymo išlaidas. Taip pat kiekviename bute bus autonominis infraraudonųjų spindulių šildymas. Naujos kartos šildymas leidžia sutaupyti net iki 50% šilumos energijos bei sukuria jaukumą namuose. Termostatu buto temperatūrą bus galima sureguliuoti automatiškai. Todėl žiemą nuolat negyvenant nereikės jaudintis dėl didelių sąskaitų.

Išlaikymo sąnaudas mažins ir gana nedidelė, bet itin funkcionaliai suplanuota butų erdvė - vieno, dviejų ar trijų kambarių butai bus nuo 17,5 iki 56 m2 ploto. Nestandartinių gyvenamųjų erdvių ieškantys pirkėjai galės įsigyti butus su antresolėmis mansardiniuose aukštuose. Butai turės erdvius balkonus-lodžijas ar terasas. Be to, parduodami butai bus su pilna vidaus apdaila. Pirkėjui pageidaujant „Malūno vilų“ vystytojai patraukliomis sąlygomis pasirūpins buto apstatymu baldais, buitine technika, dekoravimu interjero detalėmis.

Nepamiršta užtikrinti ir „Malūno vilų“ gyventojų saugumą - namų laiptinės bus rakinamos kodinėmis spynomis, butuose įrengta apsauginė ir priešgaisrinė signalizacija. Visą daugiabučių teritoriją planuojama apšviesti ir aptverti, o ties įvažiavimu į kiemą įrengti automatinį užtvarą.

2015 metų rudenį prasidėjusias naujojo daugiabučių gyvenamųjų namų komplekso statybas pilnai baigti planuojama 2017 metais, tačiau pirmojo – VAIVOS namo gyventojai naujuosiuose namuose galės įsikurti jau 2016 metų vasarą, o antrojo – VĖTROS namo raktus naujakuriams bus galima perduoti rudenį. Kitų dviejų – VĖSOS ir RŪKO namų statyba bus pradedama 2016 m. rudenį ir vystoma per žiemą, netrukdant jau įsikūrusių gyventojų kasdieniam gyvenimui ir poilsiui.

Daugiau informacijos apie „Malūno vilas“ rasite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_69708410

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis