5 daugiausiai dėmesio birželio mėnesį sulaukę interjerai

Vasarą pagaliau galime mėgautis pasisėdėjimais balkone ar terasoje. Tad nieko keisto, kad nors pramogos lauke ir vilioja, norisi tiesiog leisti laiką namuose.

1. 76 kv.m butas Vilniuje: gaivi klasikinio modernizmo interpretacija


Šis 76 kv.m butas yra įsikūręs Vilniaus miesto centre. Būsto savininkai – naujagimio besilaukianti šeima, kuri norėjo estetiškai patrauklios erdvės, kurioje tilptų visi jų daiktai.

Interjerą apžiūrėti galite ČIA

2. 100 kv.m vasaros namai, kur svarbiausia – terasa


Projektuojant namą užmiestyje, kur daugiausia laiko bus leidžiama vasarą poilsiaujant, keliami šiek tiek kitokie reikalavimai nei gyvenamajam namui. Svarbiausiu aspektu tampa lengvo, patogaus, nevaržomo gyvenimo koncepcija ir, žinoma, galimybė turėti erdvią lauko terasą. Tad jaukiame, vešliai apželdintame sklype įrengtam vasarnamiui dekoruoti buvo pasirinkta tai, kas praktiška, ilgaamžiška ir lengvai prižiūrima.

Kaip tai įgyvendinti praktiškai, pamatysite šiame interjere - ČIA

3. Trijų namų interjerai, kurie sužavės subtilia prabanga


Benas Aflleckas, garsus amerikiečių aktorius ir kino kūrėjas, šiuo metu parduoda savo įspūdingo dydžio plantaciją su namu Džordžijos valstijoje, JAV. Ramioje gamtos apsuptyje įsikūrę namai yra įvertinti 7,7 mln. eurų.

Pasigrožėti šių namų interjerais galite ČIA

4. 61 kv.m viengungio butas Vilniuje: moderni klasika su prabangos prieskoniu


„Geriausias interjeras gimsta tada, kai užsakovas tavimi pasitiki“, – įsitikinusi interjero projektavimo studijos „Interjero architektūra“ įkūrėja Indrė Sunklodienė. Kuriant sostinės Naujamiesčio rajone esančio buto interjerą, architektei nereikėjo įtikinėti užsakovo, kodėl vienas ar kitas sprendimas yra tinkamas.

Po šį butą paklaidžioti galite ČIA

5. Originalūs „Oskaro“ savininkės namai, kurių vertė – 1,3 mln. eurų


Diane Keaton – garsi amerikiečių aktorė, kuri geriausiai yra žinoma dėl savo kultinio vaidmens Woody Allen filme „Anė Hol“ (angl. „Annie Hall“). Moteris visada pasižymėjo nestandartišku skoniu, o jos namai – puikus to pavyzdys.

Įvertinti šį būstą galite ČIA

Vida press, A. Stepankevičiaus, L. Garbačausko nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis