Ką jūsų kalėdinė eglė sako apie jus

Visi, kada nors šventę Kalėdas, žino, kad pusę šios šventės džiaugsmo sudaro eglutės puošimas (žinoma, dovanų išpakavimas – antroji to džiaugsmo pusė). Tačiau tai, kaip pasirenkate savo medelį ir jo papuošimus – blizgučius, žaisliukus ir girliandas – daug ką apie jus pasako.

Tobulai simetriška


Kaip ir visa kita jūsų gyvenime, jūsų kalėdinė eglutė privalo būti nepriekaištinga. Tinkamos eglutės paieška jums džiaugsmo nekelia ir šventinės nuotaikos nekuria. Tai gyvybiškai svarbi užduotis, kuri reikalauja kruopštaus tyrimo ir ypatingo tikslumo. Kiekviena šaka turi būti tvirta ir vešli, kiekviena pusė – tobulai simetriška. Kai ateina metas puošti eglę, kiekvienas žaisliukas privalo idealiai tikti ir turi būti pakabintas taip, kad užtikrintų tobulą balansą. Ir kai pagaliau papuošiate eglutę pagal savo aukštus standartus, absoliučiai niekas negali jos liesti.


Shutterstock


Beprotiškai spalvinga


Jūsų kalėdinė eglutė, lygiai kaip ir jūs, išsiskiria iš minios. Pamirškite klasikinį raudonos ir žalios spalvų derinį – jums patinka netradiciniai sprendimai, tad renkatės įnoringą ir labai spalvingą variantą.



Shutterstock


Blizgučių spindesys


Jūs gimėte ne tame dešimtmetyje: nors tais laikais dar nebuvote gimę, labai dažnai prisimenate „senus gerus laikus“. Praėjusio amžiaus vidurio dizainas jums pats mieliausias, o šalta žiemos diena tampa tobula, jeigu galite gurkšnoti karštus gėrimus. Kūčių vakarą mėgstate žiūrėti filmą „Vienas namuose“. Ir net ne vieną kartą.


Shutterstock


Pagal savo skonį suderinti žaisliukai


Ant jūsų kalėdinės eglutės trūksta nebent virtuvės kriauklės. Čia puikuojasi iš makaronų gaminti žaisliukai, pirmieji jūsų vaikų pagaminti papuošimai, lemputės, blizgučiai, girliandos. Sudėjot viską, ką turėjot. Kitaip tariant, jūsų šventinis medelis papuoštas praeities Kalėdų prisiminimais ir kitokio jums nereikia jokiais būdais. Jums sentimentalioji vertė visada svarbesnė už prabangiąją estetiką.


Shutterstock


Balta, sidabrinė ir auksinė


Žiema yra mėgstamiausias jūsų metų laikas ir padarytumėte bet ką, kad tik jūsų Kalėdos būtų baltos. Žiūrėjimas pro langą į nesibaigiantį baltą horizontą – tame yra kažkas magiško, o šis glamūriškas baltos, sidabrinės ir auksinės spalvų derinys tobulai tai užfiksuoja.


Shutterstock

Klasikinis spygliuotis


Jums svarbiausia yra tradicijos, tad dirbtinė kalėdinė eglutė – tikrai ne jums. Jums Kalėdų laukimo džiaugsmas neįsivaizduojamas be išvykos į kaimą, kur spygliuočių lauke galite įsigyti ką tik nupjautą absoliučiai tikrą medelį. Vėliau krentantys spygliai sukels šiokių tokių rūpesčių, tačiau Kalėdos nebus Kalėdos, jeigu namuose netvyros jaukus šventinio medelio kvapas.


Miniatiūrinis medelis


Tai nereiškia, kad jums nepatinka šventės, tačiau šioje vietoje elgiatės pragmatiškai. Juk didelės kalėdinės eglutės kainuoja ne taip ir pigiai, o ir džiugina ne taip jau ilgai. Be to, kam kelias valandas tąsytis su milžinišku medžiu, jeigu galima tą patį džiaugsmą teikia ir nedidelė eglutė, kurią dar galima ir perkelti kur panorėjus? Ne tik sutaupysite laiko puošdami, bet ir sutvarkysite po švenčių nepalyginti greičiau.


Šventinis falsifikatas


Jūs negalite pakęsti netvarkos, o jūsų užimta dienotvarkė nepalieka jums galimybės šluoti grindis 1 342 536 457 kartus per dieną. O štai dirbtinis medelis garantuoja ne tik tobulą išvaizdą po metų kitų, bet dar ir nereikia milžiniškų pastangų įterpti apsirūpinimą kalėdine eglute į savo perkrautą grafiką. Tad, susumavus, patogumas yra svarbiau už kvapą.


Shutterstock


Netradicinis „medelis“


Jūsų netradicinis kalėdinis „medelis“ reiškia, kad jūs arba tingite (kitaip tariant, tiesiog panaudojote tai, kas pasitaikė po ranka), arba esate be galo kūrybingi. Bet kuriuo atveju, jūsų išradingumas visiems į jūsų namus užsukusiems žmonėms kelia įspūdį. Gali būti, kad tapsite naujos šventinės mados autoriumi...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis