Neįprastas raštas neatpažįstamai pakeičia namus

Tie, kuriems teko lankstyti origamius, nesunkiai įvertins, kiek kantrybės, pirštų miklumo ir kruopštumo reikalauja šis popieriaus lankstymo menas. Maži popieriniai meno šedevrai interjeruose transformuojasi į lempų gaubtus, sienų dekoracijas ar įkvepia kurti unikalius tekstilės raštus.

Naujausia prekių ženklo HOOKEDONWALLS tapetų kolekcija „The Paper Craft“ suteikia galimybę mėgautis ir žavėtis origamių stiliaus sienų dekoru kasdien.

Gamintojo archyvas

Tapetų kolekcijos „The Paper Craft“ raštuose panaudoti šeši origamių lankstiniai: „Flow“, „Fold“, „Blocks“, „Fan“, „Crinkle“ ir „Pieces“. Šie raštai ant lygaus neaustinio pagrindo sukuria labai realų efektą. Tapetų dizainas – gyvybingų spalvų: rožinės, geltonos, oranžinės ir mėlynos, yra ir neutralesnių tonų, pavyzdžiui, pilki, smėliniai ir balti.

Gamintojo archyvas

Šeši lankstiniai

„Flow“ raštas išsiskiria ramybe su švelnių linijų žaismu. „Fold“ atrodo tarsi išgautas iš kitos dimensijos. Dizainas labai įspūdingas, iliustruoja sudėtingą lankstymo procesą. Tikras spektaklis ant jūsų sienos! Ar esate kubizmo gerbėjas? „Blocks“ raštas klasikiniam ornamentui suteikia papildomą gylį su reljefo ir šešėlių užuominomis.

Gamintojo archyvas

Šio dizaino tapetai gali būti naudojami visur – puikiai tinka bet kuriam interjerui. Prabangus „Fan“ raštas – šviežio vėjo gūsis jūsų interjerui. Begalinė seka vėduoklių sukuria didelės erdvės efektą ir unikalią, šiek tiek rytietišką atmosferą. „Crinkle“ raštas su savo įnoringomis linijomis galbūt mažiausiai nuspėjamas „The Paper Craft“ kolekcijoje.

Gamintojo archyvas

Tačiau žvelgiant galima rasti tam tikrą pusiausvyrą, užuominą į natūralias kalvų formas. „Pieces“, standus languotas, minkštų atspalvių raštas, origamiais remiasi subtiliai. Jis tapetų dizainui suteikia gylį ir dinamiškumą.

Gamintojo archyvas

Daugiau informacijos: www.dubingiai.lt

Užsakymo nr.: PT_76335339

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis