Ispaniško stiliaus namas už 10 mln. eurų

Serena Williams už būstą Beverli Hilse paklojo 6,7 milijono dolerių (5,75 milijono eurų). Ir tai praėjus vos kelioms dienos po to, kai nusprendė už 12 milijonų dolerių (10,3 milijono eurų) parduoti savo didžiulį namą Los Andželo Bel Air rajone. Teniso legenda pinigų per daug neskaičiuoja. S. Williams įrodė, kad ji yra asė ir teniso kortuose, ir, kaip legendinė sportininkė, už jų ribų.

Taip pat teniso žvaigždės Venus Williams sesuo 6,7 milijono dolerių sumokėjo už naujais statytą penkių miegamųjų ir septynių vonios kambarių namą viename populiariausių Beverli Hilso vietų – Summit rajone, kur prie vartų visus pasitinka apsauga.

Vida Press

Kiek anksčiau S. Williams paskelbė parduodanti savo ilgametį būstą Bel Air rajone. Turint omenyje, kad visai neseniai ji susilaukė dukters Alexis ir ruošiasi vestuvėms su vienu iš „Reddit“ įkūrėjų Alexisu Ohanianu, tikrai galima teigti, kad veiklos šiai moteriai netrūksta!

Dabartinis teniso žvaigždės ispaniško stiliaus namas slepiasi už „Summit Estates“ bendrijos vartų. Iš trijų aukštų namo atsiveria puikus vaizdas į Los Andželą ir slėnį.

Vida Press

Šis 2017 metais pastatytas būstas – tikrai neblogas pirkinys.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis