Interjero tendencijos, kuriomis galite pasikliauti bent iki metų pabaigos

Trumpa apžvalga, ką dar matysime interjero dizaino tendencijų arenoje iki šių metų pabaigos, o gal net ir ilgiau.

ŽALUMAS

Pantone 2017 metų spalva įvardijo žalumą. Tai neatsiejama žmogaus sąsaja su gamta. Ši spalva gali varijuoti nuo žaliai gelsvo tono, kuris mums asocijuojasi su pirmųjų pavasario dienų gaivumu.

Shutterstock

Žalia – tai gamtos neutrali spalva. Šis tonas – tai savotiška paskata žmogui atsigręžti į gamtą, tai atspalvis, esantis visur. Ši spalva simbolizuoja žmogaus troškimų ir gyvybingumo išpildymą.

Shutterstock

DRUGELIŲ MOTYVAI

Šį sezoną drugeliai nebėra tapatinami su vaikų kambariu – anaiptol, tai elegancijos ir optimizmo simbolis, kuris gali nutūpti tiek ant tapetų, tiek tiesiog ant stalo.

Shutterstock

TEKSTŪRŲ IR RAŠTŲ ĮVAIROVĖ

Nebijokite derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamų raštų tokių, kaip pledo audinys ar gyvatės oda. Milano ir Paryžiaus mados savaitė šią tendenciją įvardijo, kaip vieną ryškiausių 2017-aisiais.

Shutterstock

DIRBTINĖS MEDŽIAGOS

Kaip bebūtų keista, šį sezoną vyraus dirbtinių medžiagų/ tekstūrų tendencija – kailis, medis, marmuras.

Shutterstock

TEKSTŪROS, TEKSTŪROS IR DAR KARTĄ TEKSTŪROS

Norėsis liesti kuo įmantresnę tekstūrą, raštą, siūles ir pan. Velvetas, mohera, nusagstyti aptrauktomis sagomis, nusiūti masyviomis siūlemis – visa tai yra šių metų numeris vienas.

Shutterstock

JŪRINĖ MĖLYNA – TAI NAUJA JUODA

Šis tonas vyraus 2017. Tai puikus pasirinkimas, kai norite erdvei suteiktą akcentą jos optiškai nesumažinant.

Shutterstock

AMATININKYSTĖ

Daugelį metų vyravo tendencija pasidaryk pats. Tačiau šį sezoną verčiau rinkitės amatininko darbą, kuris byloja apie senovę, rankų darbą ir autentiškumą. Vyraus medžio drožinėjimas, stiklo apdirbimas, keramika.

Atsižvelgiant į šią tendenciją, bus ypač populiarūs natūraliai balti tonai – kaulo ir pieno baltumas, kurie tarsi simbolizuoja apie autentiškumą, natūralumą.

Shutterstock

PASLĖPTA VIRTUVĖ

Šį sezoną visą virtuvės įrangą bus stengiamasi paslėpti spintelėse, tam tikrose nišose ir pan., kad vyrautų estetika ir švara.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis