115 kv.m butas Vilniuje: klasikos ir gamtos harmonijos derinys

Erdvus ir kupinas natūralios šviesos butas yra įsikūręs prestižiniame Valakampių rajone, Vilniuje. Pasak būsto savininkų šie namai yra skirti tiems, kurie ieško jaukių namų, vertina gamtos privalumus, džiaugiasi jos teikiama ramybę ir trokšta atitrūkti nuo intensyvaus gyvenimo būdo miesto šurmulyje.

Būste atlikti visi reikalingi su remontu ir apdaila susiję darbai. Grindyse, sienose bei lubose yra įrengta B klasės garso ir šilumos izoliacija, kad galima būtų džiaugtis privatumu bei šiluma. Jis yra šildomas dujomis. Viduje yra įrengtos erdvę dalijančios 12 cm storio mūrinės pertvaros. Sienos ir lubos – nuglaistytos ir nudažytos, čia vyrauja balta spalva, kuri atlieka fono vaidmenį ir išryškina įvairias interjero detales: baldus, aksesuarus, meno kūrinius.

Asmeninis archyvas

Butas yra yra įrengtas puikioje vietoje – gamtos apsuptyje stovinčiame trijų aukštų name, kuris buvo pastatytas 2015 metais. Valakampių rajonas, kuriame yra įsikūręs šis būstas, garsėja ne tik kaip miesto dalis su švariausiu oru ir pasakiško grožio gamta, bet ir kaip poilsiui itin tinkama vieta su dviračių takais, Neries krantine, įrengtu pliažu, teniso kortais, tinklinio aikštelėmis ir t.t.

Pro medinių profilių langus, dažytus iš išorės ir vidaus akriliniais dažais, atsiveria ramus gamtos peizažas. Taip pat čia yra balkonas, išklotas akmens masės plytelėmis, kuriame galima atsipalaiduoti, grožėtis gamtos vaizdais ir mėgautis šiltais vasaros vakarais.


Asmeninis archyvas


Būsto

interjeras

išsiskiria savo erdvumu, kurį sukuria dideli langai, pro juos patenkanti natūrali šviesa bei aukštos lubos. Interjere žaviai pinasi aplinkos grožio padiktuoti motyvai su prabangiomis klasikinio stiliaus detalėmis. Čia gausu išskirtinių, unikalių meno kūrinių ir akcentų, o kiekvienas baldas atrodo neatsitiktinis, tarytum turintis savo istoriją. Toks eklektiškas baldų ir aksesuarų derinimas kuria charakteringą erdvės veidą.Šį ir kitus butus galite apžiūrėti nemokamų skelbimų puslapyje Alio.lt ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis