100 kv.m butas Vilniuje: skandinaviška idilė

Butas yra įsikūręs centrinėje Vilniaus dalyje, naujame ir šiuolaikiškame Naujamiesčio rajone, kuris pastaruoju metu yra labai pamėgtas stilių ir naujoves vertinančių naujakurių. Šis būstas – šviesi, erdvi ir skandinaviška estetika dvelkianti erdvė, skirta stilingumą ir patogumą vertinančiai šeimai.

Naujos statybos name įrengtas keturių kambarių butas iš karto akį patraukia savo šviesumu ir erdvumu. Tik įžengus į nuomai skirtą būstą yra pajuntama skandinaviško stiliaus įtaka: baltos spalvos sienos, natūralios spalvos medinės grindys, paprasti, bet kartu elegantiški baldai. Butą sudaro šios erdvės: pagrindinis miegamasis, 2 vaikų kambariai, patalpa įrengta koridoriuje skirta skalbimo mašinai ir džiovyklei bei virtuvė sujungta su svetainės zona.

Kurdama interjerą Dizaino Virtuvės komanda daugiausiai dėmesio skyrė stilingumui, kokybiškumui bei funkcionalumui. Buto apdailoje buvo naudotos tik aukštos kokybės medžiagos: balinto ąžuolo parketlentės, vonia išklijuota kokybiškomis keraminėmis plytelėmis, buvo preciziškai atlikta sienų apdaila. Bute vyrauja monochromatinė spalvų paletė, kurią sušildo natūralios medienos detalės. Kaip ir bet kokiame kitame skandinaviško stiliaus interjere, visuose šių namų kambariuose nemažai dėmesio buvo skirta šviesai: tiek natūraliai šviesai patenkančiai pro didelius langus, tiek dirbtiniam, kelių tipų apšvietimui.

Atviro išplanavimo virtuvės bei svetainės kambarys – patogi ir funkcionali erdvė. Šiuolaikiškai įrengtoje virtuvės zonoje, kurioje vyrauja paprastumas ir subtilumas, yra visa reikalinga buitinė technika: orkaitė, indaplovė, kaitlentė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, gartraukis. Šviesi, poilsiui skirta svetainės erdvė išsiskiria savo vizualiniu minkštumu. Šiai erdvei įdomumo suteikia įvairios baldų ir interjero detalių tekstūros: pintas kilimas, skirtingi minkštųjų baldų audiniai, nerūdijančio plieno detales bei dažyto medžio kavos staliukai.

Miegamuosiuose toliau yra tęsiama rami ir stilinga skandinaviško stiliaus estetika. Pagrindiniame miegamajame yra juntama paprastumu dvelkiančios elegancijos tema. Į šį kambarį veda išskirtinės dvigubos durys. Erdvumo įspūdžiui sustiprinti čia yra naudojamas minimalus baldų bei aksesuarų kiekis. Kambaryje stovi stilinga dvigulė lova, patogi sieninė spinta bei spintelės. Vaikų kambariuose išlaikoma monochromatinė spalvų paletė. Žaismingumo šiai erdvei suteikia akcentinė siena padengta mokyklinės lentos dažais, ant kurios vaikai gali piešti spalvotomis kreidelėmis ir taip leisti atsiskleisti savo kūrybiškumui.

Šį ir kitus butus galite apžiūrėti nemokamų skelbimų puslapyje Alio.lt ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis