5 idėjos, kurios padės susikurti tokį interjerą, kuris visuomet išliktų stilingas

Kartais, rodos, imamės kardinalių priemonių norint atnaujinti namus. Tačiau gali pakakti vieno teisingo pasirinkimo. Tai gali būti daili sofa, originalus valgomojo stalas ar aptakių formų krėslas. Svarbiausia, skirti laiko paieškai. Ją palengvinti bando Justina Lazdauskaitė iš daniškų baldų salono „BoConcept“.

1. „Carlton“ sofa. Šios sofos dizainas įkvėptas 50-ųjų retro stiliaus. Dėl to toks pasirinkimas į kiekvienus namus įneš subtilumo, kuris pritiks prie jau esančių interjero atradimų. Nieko keista, kad toks baldas neabejotinai taps kambario centru. Juk jis ne tik gražus, bet ypatingai patogus bei minkštas.

BoConcept nuotr.

2. „Florence“ kėdės. Tokios kėdės tiks tiems, kurie ieško ne tik unikalaus dizaino, bet ir komforto. Šeši spalviniai pasirinkimai padės sukurti organišką atmosferą, kurioje harmoningai atsispindės kiekviena detalė.

BoConcept nuotr.

BoConcept nuotr.

3. „Milano“ stalas. Prie šio stalo gali sėdėti tiek 4, tiek 10 žmonių. Universalus dizainas, funkcionalumas suteikia šiam baldui neįkainojamos vertės. Toks pasirinkimas taps kiekvieno valgomojo puošmena.

BoConcept nuotr.

BoConcept nuotr.

4. „Cupertino“ darbo stalas. Prie šio stalo galima užbaigti likusius dienos darbus arba darbuotis nuolat. Bet kartu jame galėsite ir sumaniai paslėpti pradėtus planus, užrašines ar pradėtą skaityti knygą. Galima sakyti, kad tai dizaino klasikos pavyzdys.

BoConcept nuotr.

BoConcept nuotr.

5. „Imola“ krėslas. Ir visgi, po visų paieškų ir sunkių dienos darbų, norisi tiesiog pailsėti. Tam idealiai tiks šis baldas, kuriame galėsite tiek pavartyti mėgstamą žurnalą, tiek trumpam snūstelėti.

BoConcept nuotr.

BoConcept nuotr.

Daugiau informacijos: www.boconcept.com/lt-lt/

Užsakymo nr.: PT_74402974

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis