Žurnalo prenumeratos prizo laimėtojas jau planuoja vonios remontą

Du pirmuosius šių metų mėnesius vykusio žurnalo „Mano namai“ metinės prenumeratos prizo laimėtojas Rolandas Savickas iš Pandėlio atvyko į „Geberit“ atstovybę Vilniuje atsiimti laimėjimo – 1290 eurų vertės IFÖ unitazo INSPIRANT ART ir GEBERIT bakelio rėmo DUOFRESH.

„Žurnalą prenumeruojame pirmus metus, tačiau iš karto pajutome, kad jį pavarčius vis dažniau norisi perskaitytas idėjas pritaikyti savo namuose“, – džiaugėsi laimėtojo žmona Vaiva, o Rolandas pridūrė, kad žurnalą skaito ne tik jie patys, bet kaskart dalijasi ir su kaimynais. Abu mėgsta dalyvauti įvairiose loterijose, tačiau žinia, kad laimėjo pagrindinį „Mano namų“ žurnalo metinės prenumeratos prizą, vis tiek buvo netikėta ir labai džiugi. „Gyvename nuosavame name, čia nuolat vis kažką atnaujiname. Vyras mėgsta tvarkytis namuose, tad dabar, kai laimėjome tokį prizą, jau planuojamas ir vonios remontas“, – džiaugėsi Vaiva.

Geberit“ atstovybėje Vilniuje laimėtojų porą pasitiko rinkodaros koordinatorius Baltijos šalims Darius Borisas. Įteikdamas vertingą prizą jis detaliai papasakojo jo privalumus – parodė, kaip veikia unitazo gaivaus oro sistema, šalinanti blogus kvapus, papasakojo, kas dėl kokių dizaino savybių valyti unitazą ypač paprasta, paaiškino, kaip montuojamas potinkinis rėmas ir stilingas unitazo dangtis, kurį galima uždaryti nesukeliant jokio garso – jis iš lėto nusileidžia pats, atsakė į visus laimėtojų porai iškilusius klausimus.

Darius Borisas taip pat paminėjo, kad dėl unitazo montavimo naujiesiems šeimininkams neturėtų kilti problemų, nes GEBERIT produktai gaminami taip, kad viską sumontuoti būtų lengva ir paprasta – nereikia net jokių įrankių. Be to, GEBERIT rėmui ir visai vidinei konstrukcijai suteikiama net 10 metų garantija, tad kito vonios remonto greitai planuoti tikrai neteks.

Dėmesio! Žurnalo „Mano namai“ balandžio numeryje prasidėjo nauja metinės prenumeratos loterija, kurios pagrindinis prizas – 299 Eur vertės „Melitta“ kavos aparatas. Prenumeruokite ir laimėkite!

Užsakymo nr.: PT_74308380

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis