Renkamės gartraukį: ką reikia žinoti?

orkaitės ištrauktas kvapnus pyragas prie stalo vilioja tiek didelius, tiek mažus, tačiau verdamas ir kepamas maistas, kuris gaminimo metu tyška į šalis, garuoja ir šnypščia, gali greitai tapti nemaloniu reiškiniu. Vandens garai, riebalai ir maisto kvapai sklinda labai greitai, nusėda ant paviršių ir tekstilės gaminių. „Franke“ gaminami gartraukiai veiksmingai šalina kvapus ir garus bei kiekvienoje virtuvėje užtikrina nepriekaištingą maisto gaminimo aplinką.

Kodėl FRANKE?

Gartraukių yra daugybė, todėl nėra taip paprasta susidėlioti prioritetus. Taigi – kodėl FRANKE?
Jau daugiau kaip 100 metų FRANKE užtikrina šveicarišką kokybę visiems savo gaminiams.
Gartraukių gamykla yra viena moderniausių ir didžiausių gartraukių gamyklų pasaulyje.
Modernus gaminių dizainas.

Kompanija nuolat investuoja į inovacijas ir technologijų atnaujinimą. Tai leidžia užtikrintai žengti pirmyn aplenkiant konkurentus bent keliais žingniais ir kovoje dėl rinkos užsiimti priešakinę liniją.
Galimybė įsigyti FRANKE produkcijos Lietuvoje - UAB „Pretendentas” (naminukas.lt) yra oficialus kompanijos partneris.

Daugybė virtuvės gamintojų, prekybos atstovų renkasi būtent šią bendrovę, nes jų profesinė patirtis kaskart iš naujo patvirtina, kad FRANKE gaminių kokybė pranoksta lūkesčius.

Gamintojo nuotr.
Modeliai

Virtuvių eksperto FRANKE sukurta „Maris“ gartraukių serija leidžia kiekvienai patalpai ir maisto gaminimo situacijai surasti tinkamą sprendimą. Ar tai būtų prie sienos, salelės ar lubų tvirtinamas gartraukis – galingų gartraukių modeliai sužavės visus savo išvaizda, kokybišku funkcionalumu ir ilgaamžiškumu.

Prie sienos tvirtinami gartraukiai

Prie sienos tvirtinami gartraukiai ir gartraukiai be kamino – tai virtuvės klasika. FRANKE pristato naująjį „Maris T-Shape Wall“ prie sienos tvirtinamą gartraukį – aukščiausios klasės dizaino kūrinį. Modernus mažesnių matmenų dizainas puikiai dera su inovatyvia technologija. Besiūlio nerūdijančiojo plieno korpuso apačioje sumontuoti du metaliniai riebalų filtrai, kuriuos dengia aukštos kokybės juodas stiklo skydelis. Išskirtinė FRANKE antikondensacinė sistema, skirta naudoti su indukcinėmis viryklėmis ir esant šaltai aplinkos temperatūrai, slopina kondensaciją. Dėl automatinės uždelsto išjungimo funkcijos patikimai pašalinami paskutiniai garų likučiai, tad naudotojui nereikia papildomai išjungti gartraukio. Na, o jeigu norite mėgautis visišku valdymo komfortu, galite kartu įsigyti optiškai suderintą nuotolinio valdymo pultelį ir valdyti gartraukį iš jums patogios vietos.

Gamintojo nuotr.

Vertikalūs FRANKE gartraukiai atrodo prabangiai ir ypač praktiški virtuvėse, kuriose dirba aukštesni žmonės arba nenorintys atsitiktinai stuktelėti galva į paviršių. Dėl horizontalaus dizaino ir pasvirusios ištraukiamosios plokštės galima patogiai ir nesusižeidžiant pasilenkti virš toliau stovinčių puodų. Naujausias „Maris Plus“ modelis patraukia žvilgsnį savo aiškiomis formomis ir simetriškomis proporcijomis. Tik prisilietus prie stiklinio paviršiaus, pasirodo induktyvus jutiklinis valdymo ekranas. Tai naujausia dizaino tendencija, kai stiklas neapkraunamas valdymo piešiniais, o gartaukis virtuvės visumoje tampa stilingu akcentu. Už balto arba juodo stiklo (priklausomai nuo pasirinkto modelio) sumontuotas metalinis riebalų filtras.

Naujieji „Maris Plus“ modeliai turi galingą perimetrinę trauką. Yra trys oro ištraukimo greičiai ir papildoma itin stipraus ištraukimo parinktis, kurią įjungus maksimali trauka siekia 840 m³/val.

Techninės galimybės

Tiek „Maris T-Shape“, tiek „Maris Plus“ gartraukiai išsiskiria galinga perimetrine trauka. Juose sumontuotas energiją taupantis variklis be šepetėlių, kurio energijos efektyvumas ištraukiamosios ir recirkuliacinės ventiliacijos režimu siekia 85 proc. Maksimalios 700 m³/val. arba 840 m³/val. traukos modeliai yra nepaprastai efektyvūs ir taupantys energijos išteklius, todėl jie pažymėti A energijos vartojimo efektyvumo etikete. Teigiamą poveikį energijos vartojimui taip pat turi energiją taupantys ilgaamžiai LED šviestuvai (2 x 2 W). Jie ne tik tinkamai apšviečia maisto gaminimo zoną, bet ir sukuria jaukią atmosferą lengvoje prietemoje.

Gamintojo nuotr.

FRANKE savo vartotojus skatina gartraukius rinktis ne tik pagal dizainą, tačiau ir atsižvelgiant į technologines galimybes. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad nieko įdomiau gartraukyje sukurti neįmanoma: trys mygtukai greičiui valdyti, ketvirtas - šviesai įjungti, FRANKE įrodė, kad ne tik įmanoma, bet ir būtina tai padaryti.

Pasak www.naminukas.lt pardavimų vadovės Gintarės Montvilienės, technologijos skinasi kelią ne tik į mūsų biurus, bet ir į namų virtuves. Lengvas montavimas, priminimas apie filtrų keitimą, automatinis garų surinkimo uždelsimas – tai tik dalis funkcijų, kurios apsaugos nuo rūpesčių virtuvėje, o maisto gaminimas taps žymiai malonesnis.

Gamintojo nuotr.

Gartraukio įsigijimas nebūtinai turi būti ilgas ir varginantis procesas. Pasitikėdami visame pasaulyje žinomu ir vertinamu prekiniu ženklu FRANKE - renkamės patikimumą, ilgaamžiškumą ir ekonomiškumą.

Užsakymo nr.: PT_73076618

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis