KONKURSAS: kas savaitę laimėkite po 10 litrų SADOLIN sienų dažų!

Ketinate atnaujinti namus, tačiau niekaip neapsisprendžiate, kokia spalva tiktų Jūsų sienoms? Mes žinome, kaip padėti!

Jums tereikia atsisiųsti naująją nemokamą „Sadolin Visualizer“ programėlę, nuskanuoti norimą patalpą, išsirinkti spalvą ir iš karto pamatysite, kaip ji atrodys po atnaujinimo.

Atsisiųsti programėlę galite paspaudę ČIA

Žemiau esančioje platformoje reikia patalpinti nuotrauką, kurioje matytųsi su programėle padaryti pokyčiai - tiesiog nufotografuokite telefono ekraną (printscreen - angl.). Laimė nusišypsos net 4 dalyviams!


Kiekvieną savaitę pralošime po 10 l pasirinktos spalvos plaunamų Bindo 7 sienų dažų. Konkursas vyks mėnesį (nuo 2016-09-08 iki 2016-10-10).

Jei nepavyksta įkelti nuotraukos, siųskite ją: manonamai@delfi.lt

1 savaitės laimėtojas - Artūras, kurio miegamojo nuotrauka surinko net 31 balsą. Dėl laimėjimo atsiėmimo su Jumis susisieks prizo steigėjai.

2 savaitės laimėtoja - Janina, kurios virtuvė susilaukė net 44 balsų. Dėl laimėjimo atsiėmimo su Jumis susisieks prizo steigėjai.

3 savaitės laimėtoja - Alvyda, kuri į savo namus nori įnešti ryškesnių spalvų. Dėl laimėjimo atsiėmimo su Jumis susisieks prizo steigėjai.

4 savaitės nugalėtoja - Sandra, jai atitenka paskatinimasis prizas už ieškojimus. Dėl laimėjimo atsiėmimo su Jumis susisieks prizo steigėjai.

Užsakymo nr.: PT_72232424

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis