Reikės:
250 gr. kiniškų vermišelių;
1 morkos;
3 česnako skiltelių;
1 paprikos;
250 gr. vištienos filė;
150 gr. šaldytų šparaginių pupelių (arba žirnelių ar kitų šaldytų daržovių);
100 gr. konservuotų pupelių daigų (arba bambukų);
kokio nors kiniško padažo (sojų, terijaki, žuvies, austrių) 3–6 v.š. arba česnakinės juodųjų pupelių pastos — 1 a.š.
Ilgiausiai užtruks pjaustymas. Supjaustome plonais šiaudeliais vištieną, morką, papriką. Susmulkiname česnaką. Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepame vištą su česnaku. Kepame ant stiprios ugnies, pastoviai maišydami pora minučių. Po to sudedame likusias daržoves. Pakepame dar keletą minučių.
Sudedame makaronus (jei naudosite paprastus dėkite jau virtus, jei naudosite kiniškus, žiūrėkite į jų gaminimo instrukciją. Maniškius reikėjo sudėti į keptuvę ir užpilti vandeniu ir tada dar 5 minutes pakepti).
Pakepame dar keletą minučių ir pilame padažo, kurio turite (česnakinė pupelių pasta yra labai koncentruota ir sūri, todėl jos užtenka 1 a.š.; jei naudosite kitus padažus, tai pilkite pagal skonį, arba žiūrėkite į jų instrukcijas).
Skanaus!
Šaltinis: Kasuvalgyti.lt