Daugiausiai dėmesio vasario mėnesį sulaukę interjerai

Jau sulaukėme kalendorinio pavasario, bet bent jau kol kas žiema ne pasitraukė nei iš oro, nei iš interjerų. Dalinamės 5 daugiausiai praeitą mėnesį dėmesio sulaukusiais interjerais.

1. 200 kv.m. namas Vilniuje: šiltų atspalvių karalystė


Balta spalva – toks buvo vienas pagrindinių šeimininkų išsakytų pageidavimų pradedant projektuoti erdvų dviejų aukštų gyvenamąjį namą. Interjero projekto autorė Jovita Jankauskienė šiek tiek pakoregavo šią viziją: sterilus baltas atspalvis papildytas jaukesniais pieno baltumo, pilkšvais, rusvais ir net blizgiais tonais, o didelė namo erdvė „sušildyta“ klasikinio stiliaus elementais.

Visą interjerą galite apžiūrėti ČIA

2. 35 kv.m. butas vyrui Vilniuje: neperkrauta ir stilinga erdvė


Interjero autorės Gintarė Kazlaitė ir Dalia Gerasimavičienė turėjo įrengti butą vyrui, kuriam šis būstas – pirmieji namai. Joms pavyko sukurti vyrišką, stilingą ir neperkrautą interjerą.

Įvertinti rezultatą galite ČIA

3. Nesibaigiančios erdvės efektas: 1600 kv.m. namas, kuriame gyvena 2 žmonės


Kol Lietuvoje – tingi ir niūri žiema (kuri persikėlė ir į pavasario pradžią), kviečiame pasidairyti ir nusižiūrėti idėjų po namus kitur, šįkart – Italijos Umbrijos regione, kur pasaulyje žinoma dizainerė Paola Navone suprojektavo įspūdingą interjerą sename, kone prieš du šimtus metų statytame buvusios gamyklos pastate. Čia visos funkcinės zonos suformuotos didžiulėje aukštoje, baltai dekoruotoje patalpoje su 52 langais, todėl atrodo, lyg erdvė niekada nesibaigia.

Italės kurtu interjeru pasigrožėti galite ČIA

4. 80 kv.m. kotedžas Vilniuje, kuriame laikas teka gamtos ritmu


Gamtos prieglobsčio teikiamą ramybę vertinantiems klientams dizainerė Katerina Dilinikaitienė suprojektavo jaukius ir švelnius namus. Jos teigimu, tik įžengus į nedidelį kotedžą, pastatytą pušų apsuptame Valakampių kampelyje, tapo aišku, kad erdvė turi būti labai šviesi, harmoningai įsiliejanti į gamtos ritmą, o šeimininkų noras buvo, kad po darbų galėtų visiškai atsipalaiduoti.

Įvertinkite šio kotedžo interjerą ČIA

5. 36 kv.m. autentiškas interjeras Vilniaus širdyje, kurio vertė siekia beveik 100 tūkst. eurų


36 kv.m. butas Vilniuje išsiskiria autentiškomis detalėmis, kurių pagalba galima pajusti tikrąją senamiesčio dvasią.

Paklaidžioti po šį prabangų būstą galite ČIA

O kuris labiausiai patiko Jums? Pasidalinkite komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis