Savaitės vidurio krizei įveikti: kepta vištiena su medumi

Šis receptas labai skanus ir paprastas. Išbandykite!

Reikės:
6 viš­tos šlau­ne­lės ir 6 viš­tos blauzdelės;
100 ml rau­do­nojo vyno acto;
3 val­go­mieji šaukš­tai medaus;
druska, pipi­rai.

Pir­miau­sia pama­ri­nuo­jam rau­do­nojo vyno acte viš­tieną (prieš mari­nuo­jant vištą pabars­ty­kite druska).

kasuvalgyti.lt

Tik nelai­ky­kite per ilgai, maž­daug 30 minučių bus pats tas. Actas suteiks viš­tai sko­nio, bet ji nebus rūgšti.Jei turi­mas medus per­nykš­tis ir kie­tas, tai jį pakai­ti­name kol suskys­tės, jei švie­žias — tai įpi­lame šla­kelį van­dens ir išmai­šome — bus papraš­čiau užtepti ant vištos.

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

Ant gro­te­lių sude­dam viš­tieną, ir užte­pame medų. Nepa­gai­lė­kite. Pabars­tome pipi­rais ir kišame į 200 laips­nių įkai­tintą orkaitę. Kepame ~30 min.

kasuvalgyti.lt

Ska­naus!

Kasuvalgyti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis