Kviečiame jau dabar dalyvauti „Gražiausios Lietuvos sodybos 2013” rinkimuose! rugsėjo mėnesio balsavimas

Pagaliau plūstelėjus šilumos bangai, norisi mėgautis grynu oru. Vėl galėsime smagiai leisti laiką sodybose ir rengti piknikus ar grilio vakarėlius.

Projektas „Gražūs namai“ Jums padės ne tik pasisemti įkvėpimo namams, sodybai ar sodui, gauti praktiškų patarimų, bet, žinoma, ir laimėti įspūdingų prizų.

Fasado, stogo dangos ir interjero apdailos įmonė Eternit Baltic jau antrus metus inicijuoja ir kviečia dalyvauti „Gražiausios Lietuvos sodybos 2013” rinkimuose. Nuo gegužės 2 d. iki spalio 1 d., kas mėnesį rinksime gražiausią sodybą pagal vieną kriterijų.

Laimėtojus apdovanosime mėnesio prizais, o nuo spalio 1 d. iki spalio 14 d. įvyks balsavimas dėl gražiausios Lietuvos sodybos vardo bei pagrindinių prizų.

Svarbu! Paskelbus finalinio balsavimo pradžią visi balsai bus skaičiuojami iš naujo. Pirmos ir antros vietos laimėtojus apdovanosime už didžiausią balsų kiekį, o trečiajį išrinks Eternit Baltic atstovai, tad nenusiminkite jeigu nesurinkote daugiausiai balsų, galbūt Jums nusišypsos laimė!

Sveikiname rugsėjo mėnesio nugalėtojus sodybos šeimininkus Mečislovą ir Danutę Šmatavičius, kurių sodyba yra Jociškių kaime, Utenos rajone.

Spalio 1 - 14 d. kviečiame dalyvauti Gražiausios Lietuvos sodybos 2013 rinkimuose: spauskite ČIA.

Jei nepavyks įkelti fotografijų, siųskite jas manonamai@delfi.lt

Dėmesio! Smerkiame nesąžiningus fotokonkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. DELFI skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai manonamai@delfi.lt.

Rugsėjo mėnesio balsavimas (pasibaigęs):
Rugpjūčio mėnesio balsavimas (pasibaigęs):
Liepos mėnesio balsavimas (pasibaigęs):
Birželio mėnesio balsavimas (pasibaigęs):
Gegužės mėnesio balsavimas (pasibaigęs):

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis