Kaip įsirengti vintažinį vonios kambarį

Ar vintažinis vonios kambarys dera tik name su vintažiniu interjeru? Visai ne, sako Niujorke įsikūrusios virtuvės ir vonios dizaino kompanijos savininkas Johnas Buscarello. “Nebemadinga visą namą dekoruoti vienu stiliumi,” - teigia jis.

Jei nepatinka krištolo sietynai, pamąstykite apie Tiffany stiliaus šviestuvą su vitražinio stiklo gaubtu. Jie puošė daugelį Viktorijos stiliaus vonių. Jei norite daugiau blizgesio, spinteles papuoškite žalvarinėmis rankenėlėmis, rinkitės pakabinamus ar prie sienos tvirtinamus šviestuvus.

J. Buscarello teigia, kad naujų reprodukcijų rasti nelengva, nes keičiasi vonios įrenginių mados, o šiuo metu madingiausias - minimalistinis įvaizdis. Tad originalių detalių ieškokite blusų turguose, „eBay“, internetinėse vintažinių įrenginių parduotuvėse.

Shutterstock nuotr.

Kadangi nuo karalienės Viktorijos laikų technologijos smarkiai pažengė į priekį, J. Buscarello pataria nesivaikyti autentiškumo, kai sprendžiate santechnikos klausimus. Verčiau jau autentišką įvaizdį derinti su moderniais patogumais ar šiuolaikinėmis detalėmis, pavyzdžiui, puošnias vonios kojeles pakeisti tvirtomis moderniomis kojomis.

Shutterstock nuotr.

Pastatykite dailią raudonmedžio kušetę, pamerkite bijūnų puokštę, atsisėskite ir atsipalaiduokite.

Shutterstock nuotr.

Kiti elegantiški Viktorijos stiliaus akcentai:

* Plytelės su dekoruotais pakraštėliais.
* Trafaretais puoštos sienos.
* Žalvariniai šviestuvai su matinio stiklo gaubtais.
* Veidrodžiai aukso spalvos rėmuose.
* Puošnūs lubų lipdiniai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis