Pasidaryk pats: megztas pufas

Tiek ir interjero žurnaluose, tiek ir skandinaviškame interjere dažnai sutinkamas elementas yra iš stambių siūlų megztas pufas. Tai yra jauki interjero detalė, kuri ne tik suteikia subtilumo jūsų namams, bet ir tikrai praktiškas elementas, kai norisi atsipalaiduoti ar tiesiog susodinti savo draugus. Galimybių panaudojimui tikrai daug.

Viskas ko jums reikės:

Stambiausių mezgimo siūlų (taip pat galima naudoti vadinamus marškinėlių siūlus);
Stambių virbalų;
Nailoninės vatos, kamšalo arba paralono arba bet ko kito, kuo būtų galima prikimšti pufą.

Kaip pasigaminti:

Visas procesas tikrai labai paprastas: žinoma, tai priklauso nuo kokio dydžio pufą norėtumėte pasigaminti, bet jeigu seksite šiuo pavyzdžiu, jums gausis vidutinio dydžio, patogus sėdėjimui pufas.

Visas procesas toks: 

Išmegzkite 35 mazgelius ant virbalo ir megzkite tą stačiakampį iki tol, kol būsite patenkinti pufo dydžiu. Kai būsite patenkinti, sumegzkite abi 35 mazgelių dalis vieną su kita (trumpąsias dalis). Tada paimkite ilgąsias dalis (tai bus jūsų viršus arba apačia) ir kas antrą skylutę sumegzkite ir užtvirtinkite. Tada kartokite šį veiksmą su kitomis eilėmis, kurias praleidot ir iki tol, kol nebeliks skylių. Prieš užmegzdami kitą galą, prikimškite pufą su kamšalu. Geriausia naudoti pigių pagalvių kamšalą (tokį galite atrasti ne vienoje populiarioje parduotuvėje, kur pagalvė kainuoja apie 4-5 eurus).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis