Naminė priemonė, padėsianti greitai ir ilgam pašalinti nemalonius kvapus

Jei jūsų oro gaiviklis būtent šiandien išleido paskutinį kvapą, nebūtina lėkti į parduotuvę naujo flakono. Portalas Takprosto.cc pataria, kaip per kelias minutes iš paprasčiausių buityje naudojamų priemonių pasigaminti tikrą stebuklą.

Naminiam oro gaivikliui prireiks keturių dalykų:

1. Šiek tiek skalbinių minkštiklio.
2. Geriamosios sodos
3. 600 ml šilto vandens
4. Tuščio buteliuko su purkštuvu.

Į buteliuką su purkštuvu įpilkite tris valgomuosius šaukštus skalbinių minkštiklio, po to – 600 ml šilto vandens. Jei tokio didelio buteliuko neturite, skalbinių minkštiklio ir vandens proporcijas pritaikykite norimam tūriui. Į gautą mišinį suberkite vieną valgomąjį šaukštą sodos, užsukite buteliuką ir gerai pakratykite. Štai ir turite oro gaiviklį.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis