Šiuolaikiškas būdas, kaip valyti namus

Šiais laikais valant namus dulkių siurbliu, supranti, kad tradicinės šluotos laikai jau yra atgyvenę.

Tiek dėl patogumo, tiek dėl sveikatingumo – tai ypač svarbu, jei namuose gyvena žmonių, negaluojančių astma, sinusitu, alergijomis ar kitomis kvėpavimo takų ligomis. Tiesą sakant, valant grindis įprasta šluota, dulkės tik sukyla, ir jomis tenka vėl kvėpuoti. Dulkių siurbliai tokią problemą didžiąja dalimi eliminuoja.

Tačiau... Dulkių siurblys – ne lengva šluota. Tai pakankamai didelis, sunkus ir daug vietos užimantis prietaisas. Jį nelengva tampyti laiptais arba rasti jam vietą. O ir laidai riboja manevringumą bei valymo laisvę. O štai kalbant apie rankinius dulkių siurblius, jau nuo seno buvo aišku, kad jie nepasižymi didele siurbimo galia, tad būna nepajėgūs susitvarkyti su skirtingo sudėtingumo siurbimo užduotimis.

Mano namuose karaliauja numylėtinis – šuo, kuris nuolatos palieka gauruotuosius savo buvimo pėdsakus. Tad ieškojau lengvo valdyme, manevringo ir itin galingo belaidžio siurblio. Po ilgų paieškų, bei nuodugnios dulkių siurblių pasiūlos analizės, mano namuose atsirado Didžiosios Britanijos „Dyson“ gamintojo dulkių siurblys „DC62 animalpro“ – turintis įprastinio dulkių siurblio galią ir rankinio dulkių siurblio mobilumą. Neįtikėtina? Bet faktas!

Dyson „DC62 animalpro“ dulkių siurblio siurbimo galia pasiekiama dėl itin galingo patentuoto skaitmeninio V6 variklio, kuris sukasi apie 110 tūkstančių kartų per minutę (o tai yra septynis kartus greičiau nei „Formulės 1” bolido variklio apsukos). Tokio variklio darbas apskaičiuotas 38 tūkstančiams valandų, taigi, kasdien valant po 24 valandas, šis variklis atlaikys net keturis metus. O valant trumpiau – gal ir visą amžinybę... Ir sveria jis vos 2 kilogramus, todėl juo lengva manevruoti, o, reikalui esant, juo gali dirbti ir vaikas.

Gamintojo nuotr.

Dėl galingo variklio veikimo, šis siurblys skleidžia apie 72 decibelų garsą. Siurblį patogu laikyti specialioje krovimo stotelėje, montuojamoje ant sienos. Joje ne tik galima vos per 3,5 valandos pilnai pakrauti siurblį, bet ir laikyti antgalius. Tikrai apgalvotas ir naudingas sprendimas. Viskas po ranka! Pilnai pakrautas siurblys veikia 20 minučių. Tačiau su tokiu jo manevringumu, tiek laiko pakanka išvalyti visus tris namo aukštus. Yra ir maksimalaus veikimo režimas su itin stipria siurbimo galia (reikia tik paspausti ant rankenos esantį mygtuką „Max“). Tokiame režime „DC62 animalpro“ veikia šešias minutes.

Iš esmės kasdieniams ruošos darbams pilnai pakanka įprastinio darbo režimo, nes maksimali galia reikalinga ypač užterštoms vietoms bei įsisenėjusioms purvo dėmėms išvalyti.

Į siurblio komplektą įeina keturi atskiri antgaliai, skirti įvairiems paviršiams bei kampams išvalyti. Trumpai apžvelgsiu kiekvieną, kad suprastumėte, kad su šiais antgaliais „Dyson DC62 animalpro“ taps ypatingu universaliu siurbliu Jūsų namams, bei automobiliui. Bet apie viską iš eilės.

Gamintojo nuotr.

Pagrindinis antgalis – tai 21,1 cm elektrinis valymo šepetys, kuris puikiai tinka kiliminių dangų valymui bei nešvarumų surinkimui nuo kietųjų grindų. Per visą jo ilgį eina eilė šerelių iš nailono bei anglies pluošto, todėl itin kruopštus siurbimas užtikrinamas nuo vieno antgalio krašto iki kito. O papildomas integruotas elektrinis variklis suteikia siurbimui papildomą jėgą.

Gamintojo nuotr.

Rekomenduojama išbandyti mini elektrinį valymo šepetį. Šis turbo antgalis puikiai tinka ne tik sofų, lovų apmušalų valymui nuo naminių gyvūnų plaukų, tačiau užtikrina higienišką aplinką Jūsų miegamajame. Ar kada nors siurbėte čiužinį? Išbandykite! Šis turbo mažylis parodys Jums kiek visko slepiasi po čiužinio audeklu. Dulkių erkės, odos ląstelės ir kiti nešvarumai – viskas paklius tiesiai į dulkių konteinerį, o Jūs galėsite mėgautis saldžiu miegu. Tegul tai tampa sveiku įpročiu. Vis dėlto čiužinį svarbu siurbti taip pat dažnai, kaip ir keisti jo užvalkalus.

Su siauru ir kombinuotu antgaliais galėsite išvalyti tas vietas, kurias iki šiol buvo neįmanoma pasiekti. Siurbkite su malonumu. Siurbkite be laido ir be jokių apribojimų.

Gamintojo nuotr.

Dar vienas šio siurblio privalumas, kuris galutinai užtarnavo mano pagarbą – jo konstrukcijos pritaikymas lengvoms transformacijoms, tame tarpe jį lengva perdaryti į rankinį siurblių ir siurbti ten, kur ilgo vamzdžio nereikia. Pavyzdžiui, automobilio salone, su visomis jo sunkiai pasiekiamomis vietomis ir užteršta bagažine, laiptų, žaliuzių, radiatorių ir kitų vietų namuose, kurių valymas anksčiau būdavo tikras galvos skausmas.

Gamintojo nuotr.

Ar žinote kas dar suteikia šiam siurbliui išskirtinumą? Jam nereikia jokių papildomų filtrų ar šiukšlių maišelių. Tai reiškia – jokių papildomų išlaidų. Filtrą reikėtų tik kartą per mėnesį praplauti po šaltu vandeniu be jokių papildomų valymo priemonių ir leisti gerai išdžiūti. Visi nešvarumai patenka tiesiai į dulkių konteinerį, kuris išvalomas vienu mygtukų. Paprasta ir higieniška.

Galima ilgai diskutuoti apie šio siurblio išskirtinumus, naudojamas patentuotas technologijas, unikalų dizainą bei tikrovišką pritaikymą mūsų gyvenimo sąlygoms. Šis „Dyson“ siurblys yra patogių gabaritų, lengvai tvirtinamas bet kur. Tik nesinori jo bet kur statyti – ypatingai gražus dizainas kelia pagundą jį laikyti visiems matomoje vietoje – kad kiti matytų ir pavydėtų?

Užsakymo nr.: PT_72957792

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis