Perpjaukite citriną į 4 dalis: ši gudrybė jus nustebins

Citrinos yra vieni iš naudingiausių vaisių mūsų planetoje. Šie citrusiniai vaisiai sustiprina kitų produktų ir gėrimų skonį. Dietologai mano, kad citrinos stiprina širdį, plaukus ir užtikrina sveiką veido spalvą. Jos dažnai naudojamos nuo bakterijų, virusų ir mikrobų.

Tačiau jūs ko gero nežinojote, kad citrinos gali padėti jums pašalinti nemalonius virtuvės kvapus. Jos taip pat naikina bakterijas ir mikrobus, kurie paprastai veisiasi ant virtuvės paviršių.


Shutterstock nuotr.


Išbandykite mūsų paprastą gudrybę:


Perpjaukite citriną į keturias dalis, bet ne iki galo – visos dalys turi laikytis krūvoje. Apibarstykite druska ir padėkite virtuvėje. Citrina skleis savo aromatą ir neutralizuos nemalonius kvapus. Kaip jau minėjome, ji taip pat žudo bakterijas ir mikrobus.


Jūs taip pat galite naudoti citrinas kaip stiprią dezinfekuojančią priemonę. Išspauskite trijų citrinų sultis ir sumaišykite jas su nedideliu kiekiu muilo ir druskos. Gautą skystį supilkite į butelį su vandeniu. Naudokite jį naikinti bakterijas, virusus ir mikrobus.


Shutterstock nuotr.


Ši patogi gudrybė padeda pasiekti puikių rezultatų, juo labiau, kad natūralios valymo priemonės visada geriau už buitinę chemiją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis