Kaip neparduoti būsto: prasčiausių parduodamų būstų nuotraukų kolekcija

Šiose nuotraukose – būstai su keisčiausiais spalvų deriniais, neįprasčiausiai išdėstytais baldas ir netgi gyvūnais. Kyla klausimas, kaip savininkai juos parduos.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

2013 m. Andy Donaldsonas ieškodamas buto Londone susidūrė su keisčiausiomis parduodamų būstų nuotraukomis, kurias surinko, kad parodytų bičiuliams, rašo Dailymail.co.uk.

Jis pasakojo: „Iš pradžių skirdavau po kelias valandas per savaitę, ieškodamas juokingų, keistų nuotraukų savo tinklaraščiui. O kai sulaukiau didelio populiarumo, gaunu nuotraukų iš viso pasaulio.

Kas savaitę man atsiunčia po 100 nuotraukų. Turiu išsaugojęs apie 2 000 šaunių nuotraukų publikacijoms. Savo tinklaraštyje nenoriu šaipytis iš žmonių ar nekilnojamojo turto agentūrų – tai sunkus darbas, visi padaro klaidų. Jei agentai nepatenkinti, kad keliu jų nuotraukas į savo tinklaraštį, jiems tektų pripažinti, kad tai jų nuotrauka. Manau, agentai nori likti anonimais.“

Kai kuriose nuotraukos – lauko stalelis su skėčiu virtuvėje, namas su keturiomis paradinėmis durimis ir netgi paršu kambaryje.

Šias nuotraukas galite pamatyti ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis