Fengšui paslaptys: kaip pritraukti į namus turtus

Fengšui – senovės kinų filosofinė praktika, kuri gilinasi į žmogaus harmoningo gyvenimo erdvėje paslaptis. Taigi, šios praktikos mokytojai mano, kad klestėjimo sektorių, atsakingą už finansinę gerovę, galima atrasti kiekvienoje patalpoje – ir mažame bute, ir didžiuliame name.

Klestėjimo zona yra pietrytinėje pastato dalyje. Įdomu tai, kad norint pritraukti į namus turtus ir užtikrinti klestėjimą, tereikia perstumdyti baldus ir reikiamose vietose išdėlioti tam tikrus simbolius. Materialinės padėties pagerėjimo ilgai laukti neteks.

Šios filosofijos esmė – či energijos judėjimas, kuris ir gali paskatinti klestėjimą. Jei klestėjimo sektoriuje laikysite pinigus ar brangenybes, jūsų finansinė padėtis pagerės labai greit. Tai pats lengviausias būdas pritraukti či į šią zoną. Fengšui meistrai rekomenduoja klestėjimo sektoriuje kabinete arba miegamajame pakabinti monetas su skylute ir įverta raudona juostele.

Dar vienas finansinio klestėjimo elementas – vadinamasis „pinigų medis“. Tai storalapis iš sukulentų šeimos – kambarinis augalas su storais, mėsingais lapais. Beje, kinai mano, kad bet koks augalas su dideliais lapais pritraukia pinigų srautą. Svarbiausia augalus kruopščiai prižiūrėti, tada jie ne tik džiugins savo grožiu, bet ir gerokai padidins biudžetą.

Jei nemokate ar nenorite rūpintis gyvais augalais, klestėjimo zonoje galite laikyti dirbtinį augalą. Jis gali būti pagamintas iš pusbrangių akmenų arba apkabinėtas miniatiūrinėmis monetomis. Tai, kad augalas dirbtinis, turto zonos neigiamai nepaveiks, o jums nereikės rūpintis laistymu ar jaudintis dėl krentančių lapų. Juk nukritę lapai – lėšų praradimo simbolis.

Shutterstock

Dar vienu klestėjimo simboliu Kinijoje visada laikyta žuvelė. Tikėta, kad akvariumas su auksinėmis žuvelėmis pritraukia į namus turtą. Akvariumas turėtų būti vidutinio dydžio, vanduo jame visada turi būti švarus. Akvariumą geriausia statyti pietrytinėje namų pusėje. Negyvas žuveles reikia iškart pakeisti naujomis.

Jei žuvelių akvariume laikyti nenorite, či energiją galima pritraukti pasitelkus vandens simbolius. Pavyzdžiui, ant pietrytinės sienos galima pakabinti paveikslą, kuriame pavaizduotas čiurlenantis vanduo. Toks paveikslas simbolizuos klestėjimą ir pritrauks į namus turtą.

Taip pat rekomenduojama įsigyti kelias skirtingas statulėles-simbolius, kurios padės pasiekti pageidaują materialinę padėtį (statulėlės jums pasitarnaus tik tuo atveju, jei jūs nemanote, kad jos tik apkrauna namus ir renka dulkes).

Visų pirma, tai varlė su trimis letenomis, burnoje laikanti monetas, kurios simbolizuoja turtus. Geriausia, kad varlė būtų iš aukso ar bent iš geltono metalo. Idealiausia vieta šiam simboliui – svetainė.

Be to, pageidaujamą rezultatą pasiekti gali padėti krištolinės piramidės ir kristalai. Jie sugeba sutelkti teigiamą energiją ir nukreipti ją į materialinės gerovės siekimą.

Shutterstock

Dar vienu klestėjimo simboliu laikomi ametisto akmenukai, kurie, kaip mano kinų fengšui meistrai, pritraukia turtus. Šiam tikslui tinka ir atskiri akmenukai, ir dirbtinis medelis su lapais iš ametisto.
Taip pat klestėjimo zoną aktyvina ir turtus pritraukia Besijuokiančio Budos statulėlė. Jei rasite, įsigykite Budą, sėdintį ant trikojės varlės – kaip sakoma, du viename.

Jei tikėsime rytų filosofija, pinigai jaučia mūsų požiūrį į juos ir atsako mums tuo pačiu. Todėl pinigus reikia mylėti, o ne niekinti, tvarkingai susidėti, o ne bet kur išmėtyti. Piniginę pirkite iš natūralių medžiagų (odos, zomšos), nes pigios piniginės yra persisunkusios skurdo energijos. Tinkamiausios spalvos piniginei – ruda, auksinė ir juoda.

Piniginėje nereikėtų laikyti artimųjų nuotraukų – joms ten ne vieta. Vietoj nuotraukų geriau įsidėkite kinišką monetą su kvadratine skylute – ji į piniginę pritrauks pinigus.

Namuose pinigus patogiausia laikyti vokuose, kurie būtinai turi būti raudonos spalvos. Dar vienas svarbus dalykas pagal fengšui – išsiaiškinti, kam jums reikalingi pinigai. Vieniems pinigai reiškia prestižą ir pagarbą (šlovės zona), kitiems – judėjimo laisvę ir keliones (pagalbininkų zona), tretiems – galimybę užsiimti mėgstama veikla (pavyzdžiui, moksliniais tyrimais) ir negalvoti apie duoną kasdienę (žinių zona). Tokiu atveju reikėtų visų pirma pasirūpinti atitinkamomis zonomis, nes pinigai čia praktiškai niekuo dėti...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis