Beieškantiems dujinio katilo – ekspertų pasirinkimas

Dujiniai katilai yra vieni populiariausių Lietuvoje. Šie visiškai automatizuoti šildymo prietaisai neeikvoja kasdienio gyvenimo laiko. Tiek pagal įrangos kainą, tiek pagal eksploatavimo kaštus juos galima priskirti „aukso viduriui“.

Dujinis kondensacinis katilas „Vaillant ecoTec“ – šiuolaikinis modernus ir ekonomiškas techninis šildymo būdo sprendimas. Šių katilų išskirtinės kokybės požymiai yra didelis efektyvumas, griežtus aplinkosaugos reikalavimus atitinkantys parametrai, nesudėtingas įrengimas ir aptarnavimas. Šiuolaikinis šildymo įrenginių dizainas gali būti skoningai priderintas bet kokiame interjere.

Gamintojo nuotr.

Katilai kompaktiški ir tyliai veikiantys, tad juos galima montuoti tiesiog virtuvėje, koridoriuje ar palėpėje. „Vaillant ecoTec“ katilai skirti šildyti ir ruošti karštą vandenį tiek individualiuose, tiek daugiaubučiuose namuose.

Gamintojo nuotr.

„Vaillant“ – daugiau nei 140 metų šildymo įrenginius gaminanti Vokietijos kompanija. Įmonė, aktyviai diegianti naujausius mokslo ir technikos pasiekimus, pelnė nepriekaištingą reputaciją savo gaminių kokybe, efektyvumu ir patikimumu.

Gamintojo nuotr.

Namų šildymui pasirinkus kondensacinį dujinį katilą, kuris savo efektyvumu pranoksta įprastą dujinį katilą, šildymo kaštus sumažinsite 15-20 proc.

UAB „Vilpra“ – oficialus „Vaillant“ atstovas Lietuvoje. Išsamesnę informaciją apie „Vaillant“ produktus rasite www.vilpra.lt

Užsakymo nr.: PT_72252358

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis