5 gudrybės, kaip į namus pritraukti pozityvios energijos

Jei keliatės į naują namą ar darote namuose remontą, pasistenkite pritraukti į namus pozityvios energijos. Baldai, aksesuarai, jų vieta turi daug įtakos energijai jūsų namuose. Namai turėtų būti jūsų šventovė, kurioje pailsite, pasisemiate energijos.

Fengšui padeda įrengti namus taip, kad pritrauktumėte į juos gerąją či energiją. Taigi jūsų dėmesiui penki patarimai, kaip tai padaryti.


1. Erdvė


Apie erdvę būtina pagalvoti. Nesvarbu, ar jūsų namai dideli, ar maži, ar gyvenate mažyčiame kambaryje, patalpoje turi būti tvarkinga ir jaučiama harmonija. Palikite tik tai, kas būtina, visa kita išdalinkite draugams ar labdarai. Namai turėtų būti jūsų šventovė, kurioje pailsite, pasisemiate energijos. Jei namuose yra erdvės, jos pakaks gerai energijai. Svarbiausia – nelaikyti nereikalingų daiktų, kurie kaupia užsistovėjusią energiją, kuri gali tapti neigiama ir imti jus slėgti.


Shutterstock


2. Apšvietimas


Tinkamas apšvietimas irgi turi įtakos energijai namuose. Visada įleiskite namus kuo daugiau natūralios dienos šviesos, nelaikykite užtrauktų užuolaidų. Tamsa sulėtina vibracijas, gali net depresiją sukelti. Žiemos metu įsukite natūralios šviesos lempas.


Shutterstock


3. Oro kokybė


Ne mažiau svarbu ir oro kokybė. Reguliariai keiskite oro filtrus, oro kondicionavimo sistemą. Atsiminkite, kad natūraliai orą valo augalai, be to, jie puošia namus, praturtina juos sava energija. Eteriniai aliejai irgi gaivina orą. Labiausiai rekomenduotini šalavijai, gėlių ir citrusiniai kvapai.


4. Spalva


Namų energijai svarbios ir spalvos. Juoda spalva stilinga, bet per didelis jos kiekis gali pritraukti neigiamos energijos. Nereikia išmesti juodų daiktų, tiesiog atsverkite juos šviesiomis, ryškiomis spalvomis.


Balta – puiki spalva, norint pritraukti pozityvios energijos. Baltoje šviesoje dera visos vaivorykštės spalvos, tad balta iš tiesų puiki spalva. Beje – per daug baltos spalvos gali jaudrinti, tada derinkite ją su kitomis spalvomis. Žemės tonai įžemina, įcentruoja energiją. Kaip ir žali augalai, kurie dar ir valo orą.


Pagrindinės vaivorykštės spalvos sukuria namuose pozityvias vibracijas. Kiekviena spalva turi savų aspektų.

O štai keli patarimai:


Raudona


Reiškia romantiką, energiją, bet per didelis jos kiekis gali sukelti pyktį.


Oranžinė


Šiluma, entuziazmas, tačiau per didelis kiekis gali sukelti nerimą.


Geltona


Sužadina džiaugsmą, įkvėpimą, bet jei per daug – kelia abejonių.


Žalia


Gydo, gaivina, bet per didelis kiekis skatina tingumą.


Mėlyna


Ramina, bet per didelis jos kiekis pritraukia depresyvią energiją.


Violetinė


Įkvėpimo, prabangos spalva. Violetinė gydo, bet per didelis jos kiekis pritraukia rimties, liūdesio energiją. Kad ir kokias spalvas pasirinktumėte į namus, svarbiausia išlaikyti balansą.


Shutterstock


5. Baldai ir aksesuarai


Baldai ir aksesuarai irgi gali pritraukti energijos į namus. Kad energija būtų teigiama, rinkitės tai, kas patinka. Jei perkate padėvėtų daiktų parduotuvėje, energetiškai išvalykite daiktus – padeginkite šalia daiktų šalavijų, apipurkškite daiktus šalavijų nuoviru arba kelias valandas palaikykite juos saulėje. Juk nenorite svetimos energijos savo namuose. Net jei daiktai nauji, galite padaryti minėtą procedūrą, kad pritrauktumėte į namus teigiamos energijos.


Daiktų išdėstymas taip pat susijęs su energija. Neapkraukite namų baldais ir aksesuarais, energijai tekėti reikia vietos. Tam, kad patalpos vizualiai atrodytų erdvesnės, pakabinkite veidrodžių.

Na, o esminis patarimas – visur siekite balanso.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis