11 netikėtų vazelino panaudojimo būdų

Higieninis lūpdažis – kosmetikos produktas, daugeliui įprastas ir netgi būtinas lūpų priežiūros ir apsaugos priemonė. Tik jį galima naudoti ir ne pagal paskirtį.

1. Nauji batai – visada puikus dalykas! Tačiau jeigu norite išvengti nutrynimų ir pūslių, „kritines“ vietas ant kojų prieš audamiesi patepkite šiuo lūpdažiu. Šis triukas leis sumažinti trintį ir išvengti diskomforto.

2. Jeigu nenusiima nuo piršto žiedas, tačiau nei aliejaus, nei siūlo po ranka nėra, įkvėpkite giliau ir… pasinaudokite higieniniu lūpdažiu. Visada padės!

3. Nužvarbo nosis? Ne bėda, juk visada ją galima patepti higieniniu lūpdažiu! Iš tikrųjų, šis produktas drėkina ir apsaugo kur kas geriau, nei daugelis kremų...

4. Jeigu po ranka neturite medicininių priemonių, nedidelius įbrėžimus ir įpjovimus galima patepti higieniniu lūpdažiu. Tai apsaugos žaizdą nuo infekcijos, taip pat pagreitins gijimą.

5. Higieninis lūpdažis – puiki priemonė antakiams sutvarkyti. Jis ne tik fiksuos plaukelius, bet ir suteiks antakiams puikią išvaizdą bei pagreitins jų augimą.

6. Ši priemonė gali puikiai pakeisti nagų odelių priežiūros priemonę. Tai kam pirkti pastarąją?

7. Daugelį kankina plaukų įsielektrinimas, ypač šaltuoju metų laiku. Šią problemą lengvai pašalinsite, jeigu delnus lengvai patepsite higieniniu lūpdažiu ir perbrauksite rankomis vos liesdami plaukus. Tik žiūrėkite, nepersistenkite!

8. Higieninį lūpdažį galima naudoti ir kaip priemonę nuo skeldėjančių plaukų galiukų.

9. Patepkite šia priemone vietas po ir virš užtrauktuko galvutės, tai padės lengvai išspręsti įstrigusio užtrauktuko problemą.

10. Jeigu ilgai nenešiojote auskarų, būna sudėtinga įverti juos į ausies spenelį. Ir vėl jums pagelbės higieninis lūpdažis!

11. Akių tušo pėdsakus galima pašalinti vatos pagaliuku, pateptu šia priemone. Beje, jeigu taip nutiko, kad nakvojate ne namuose, o makiažo nuėmimo priemonės neturite, pasinaudokite higieniniu lūpdažiu. Nėra labai patogu, bet vis geriau, nei odą sausinantis muilas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis