Žurnalo „Mano namai“ vasario numeryje – spalvų akcentai

Pagal Rytų horoskopą pačioje sausio pabaigoje prasidėję Ugningojo Gaidžio metai pažėrė spalvų visiems ateinantiems metams. Nors mados ir interjero pasaulio žinovai pranašauja visų sodo žalių atspalvių ir patrintos mėlynos triumfą, antrasis šių metų žurnalo „Mano namai“ numeris skirtas visoms spalvoms. Juk vasarį, kai jau visai čia pat, bet dar ne pavasaris, tų spalvų išties pasiilgstame, ir vos keli ryškūs akcentai gali namams suteikti naują įvaizdį.

Viršelio interjere – skandinaviška erdvė ir spalvų salos

Žurnalo viršelio interjero šeimininkai, tradiciškai neginčijamą prigimtinį stiliaus pojūtį turintys danai, didžiulei, baltai, kupinai šviesos savo namų Kopenhagoje edvei suteikė intrigą įkomponavę spalvų „saleles“ su kultinio skandinavų dizaino baldais.

Ryškūs mažos erdvės fragmentai

Ryškūs akcentai – ne būtinai didelių erdvių privalumas, tik sarbu rasti tinkamą vietą, atspalvį ir išlaikyti visada sveikintiną saiko pojūtį, kaip tai padarė „Idėjų studijos“ dizainerių komanda, projektuodama nedidelio buto interjerą.

Spalvų netrūksta ir kitose šio numerio temose

„Dekoravimo ABC“ rubrikoje rasite įdomių pasiūlymų, kaip be didelių investicijų ir laiko sąnaudų atnaujinti namus vos keliais ryškiais teptuko potėpiais, jei imsitės šių darbų, „Sufleris“ ir specialisto konsutacija padės nesuklysti, „Dizaino pamokose“ architektė Asta Puolienė patars, kaip derinti įvairiausius dryžuotus raštus, „Namų virtuvėje“ pakviesime paeksperimentuoti su paprasčiausia blynų tešla, kad šių metų Užgavėnės (taigi – ir visi metai) būtų išties spalvingos, ir mėgausimės vėlyvaisiais pusryčiais, o mėgstantiems gėles patiks „Gėlėtų namų“ rubrika, kurioje kursime kuklias, spalvingas, pavasarį pranašaujančias žydinčių gėlių kompozicijas.

Nuotaikingų, ryškių akcentų namams suteiks ir šio mėnesio pirkiniai – galbūt interjerą papuošite Gaidžio metus simbolizuojančiomis plunksnomis ar naujomis spalvomis atnaujinsite vaiko kambarį – juk čia labiausiai reikia geros nuotaikos ir žaismingumo, gal išsrinksite spalvingą kilimą svetainei, o gal užteks vos vienos detalės – kad ir neįprasto, linksmos formos, spalvingo arbatos sietelio virtuvėje. Ir tai dar tikrai ne viskas – jūsų laukia prenumeratos akcija ir net trigubas lojalumo programos pasiūlymas. Pavartykite žurnalą belaukdami pavasario – tikrai verta.

Prenumeruoti žurnalą galite ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis