Žemaitiška vakarienė: keptos bulvės su mėsa

Šiam patiekalui Jums prireiks tik 15 minučių! Išbandykite.

Šį kartą siū­lome jums, ne receptą, o tie­siog paprastą, skanų lie­tu­viš­kai žemai­tišką patie­kalą.

Reikės:

Bul­vių;
šoni­nės, deš­re­lių ar kitos mėsos;
rūg­pie­nio;
kas­ti­nio;
rau­gintų agurkų.

kasuvalgyti.lt

Supjaus­tome mėsą, bul­ves taip, kaip kiek­vie­nam ska­niau. Pake­pam, kol apskrus, įsi­pi­lam rūg­pie­nio, atsi­da­rome kas­tini. Val­gome bul­ves, užsi­kąs­dami kas­ti­niu, užsi­ger­dami rūgpieniu.

Skanaus!

Kasuvalgyti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis