Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica per 10 minučių

 (1)
Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia - negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai: puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.
© Asmeninis archyvas

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

2 picom reikės:
4 tortilijų;
250 g rūkytos antienos filė (ar kita mėsa pasirinktinai);
pomidorų padažo;
sūrio.

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica <span style="color: #ff4040;">per 10 minučių</span>
© Asmeninis archyvas

Tortiliją ištepame pomidorų padažu. Dedame pjaustytą kubeliais karštai rūkytą antieną (galite keisti karštai rūkytu kumpiu), ant viršaus dedame gausiai sūrio, uždengiame kita tortilija. Dedame į įkaitintą sausą keptuvę, kepame ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus, paskui labai atsargiai apverčiame ir pakepame kitą pusę. Iškeptą picą išimame, šiek tiek atvėsiname ir tada pjaustome į 6-8 dalis.

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica <span style="color: #ff4040;">per 10 minučių</span>
© Asmeninis archyvas

Skanaus!

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica <span style="color: #ff4040;">per 10 minučių</span>
© Asmeninis archyvas

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Dėmesio! Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir kovo mėnesio pabaigoje išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai“ prenumeratą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Žingsnis po žingsnio: rūkytų bulvių salotos

Ir bulves galima rūkyti. Pabandykite!

Trijų skonių ledų tortas

Skanu, sotu ir žymiai įdomiau už įprastinį tortą! Ar gali būti geresnis receptas karštai dienai?

Pica su žiedinio kopūsto ir brokolio padu

Šį kartą išbandžiau kitokį picos variantą, padą dariau ne mums taip įprastą, o iš žiedinio kopūsto ir brokolio. Picos įdaras gali būti labai įvairus, mėsiškas, tik padažas ir sūris ar kaip mano vegetariškas, čia jau pagal jūsų skonį.

Prancūziškas varškės pyragas

Šis sekmadienis - tai diena, kai savo brangiausioms dėmesį galime rodyti įvairiausiomis formomis. Mes nusprendėme išbandyti šį pyragą ir nenusivylėme!

Greitai pagaminamas citrinų pyragas

Kartais ir leidžiant laiką namuose galima pakeliauti. Pavyzdžiui, šis pyragas sukels asociacijas, o gal kai kuriems net ir prisiminimus apie Italiją.

3 patarimai, kaip patiekti maistą ir sužavėti svečius

Maistas – kone svarbiausias mūsų palydovas, be kurio neįsivaizduojame nei savo kasdienybės, nei šventinių akimirkų. Vis labiau vertiname patiekalus, džiuginančius ne tik skrandį, bet ir akis, o vaizdo, skonio bei aromato derinys – jau tapo įprastu kriterijumi ko ne kiekvieniems pietums ar vakarienei.

Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis (1)

Kodėl nepasilepinus pica? Pateikiame receptą žinsgnis po žingsnio!

Produktai, kurių galiojimo laikas neribotas

Pasirodo, sukauptas medaus, kavos ir pupelių atsargas galite palikti proanūkiams.

Paprastos taisyklės, kaip Velykų neapkartinti virškinimo sutrikimais

Per šventes valgydami daug ir gausiai sukeliame savotišką stresą ne tik skrandžiui, bet ir visam organizmui, kuris, nebepajėgdamas susidoroti su dideliu maisto kiekiu, sukelia virškinimo problemų. Gydytojai ir vaistininkai pataria, kokių svarbiausių taisyklių reikia laikytis prie šventinio stalo, kad geros nuotaikos ir laiko su artimaisiais netrikdytų sveikatos sutrikimai.