SKANIAU ir GREIČIAU: tradiciniai pyragėliai su grybais

Paprastai šiems pyragėliams minkoma tešla. Tačiau, kad būtų greičiau, ją galima pakeisti šaldyta sluoksniuota tešla.

Reikės:

1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos;

1 stiklinės džiovintų baravykų;

3 vnt. svogūnų;

druskos pagal skonį;

juodųjų maltų pipirų pagal skonį.


Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.


Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atšildytą tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos.


Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus.


Skanaus!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis