Savaitgalio receptas: pusryčiai iš 3 ingredientų

 (5)
Užtruk­site apie 20–30 minučių, o artimieji tikrai bus patenkinti. Dar šis receptas yra vadinamas vyrų svajonių pusryčiais.
© kasuvalgyti.lt

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
200 gr. rie­bios šoni­nės (kur laši­nių daug dau­giau nei mėsos);
3 svo­gū­nai;
drus­kos.

Šoninė turi būti kuo rie­besnė, kad pri­tirptų riebalų.

<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt


<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt

Žinoma, galima pri­dėti ir kiau­lės taukų, jei tokių turite. Šoninę supjaus­tom, ir kepam kep­tu­vėje ~10 min, kol gerai apskrus ir pri­tirps daug rie­balų. Kol kepa laši­niai, supjaus­tome svo­gū­nus žie­dais.

Svo­gū­nus sude­dame į tą pačią kep­tuvę su laši­niais, užbars­tome drus­kos ir kepame ant vidu­ti­nės ugi­nies, kol svo­gū­nai kara­me­li­zuo­sis. Daž­nai pamai­šome, kad nesudegtų.

<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt


<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt


<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt

Kepame, kol svogūnai iškepa. Tai turėtų užtrukti 15–20 min. Val­gome su juoda duona.

<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt


<span style="color: #ff4040;">Savaitgalio receptas:</span> pusryčiai iš 3 ingredientų
© kasuvalgyti.lt


Ska­naus!

Šaltinis: Kasuvalgyti.lt

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Tobulas cukinijų ir svogūnų apkepas

Mūsų savaitgalio atradimas - išbandykite ir Jūs!

Varškės pyragas su obuoliais (4)

Obuolių sezonas įsibėgėjo, tad vis yra ir pyragų su jais mūsų namuose. Šį kartą siūlome kekso variaciją su varške.

Tai bent originalumas: česnakinis agrastų pagardas prie mėsos (5)

Šis pagardas labai tinka prie mėsos, žuvies ir net sumuštinių.

Užkandis, kurio greit nebeliks ant stalo: traškios cukinijos su parmezanu (3)

Šiam užkandžiui labiausiai tinka jaunos cukinijos, kurių žievė dar yra minkšta, o sėklos pilnai nesusiformavę.

Ekspertas perspėja: netinkamai paruošta šalta arbata gali būti kenksminga

Lietuvoje bręstant sveikos gyvensenos kultui, šiltomis vasaros dienomis žmonės vis dažniau ieško, kuo pakeisti gaiviuosius saldžius gėrimus. Arbatos žinovas Andrius Žilinskas pasakoja, kaip tinkamai ruošti šaltą arbatą, kad tai būtų išties sveikas pakaitalas, ir kokių klaidų daryti nevalia.

Intrigos prieskonis: pica ant žarijų

Kodėl verta picą kepti ant tikros ugnies? Ne vien dėl to, kad dabar tas metas, kai norisi kuo dažniau naudotis proga užkurti lauko kepsninę. Bet ir todėl, kad pica pakvimpa gardžiu dūmo aromatu, o svarbiausia, ji traški ir tokia tikra – orkaitėje sunkiai pavyktų taip iškepti.

Patiks ne tik vaikams: pats paprasčiausias guminukų receptas

Vaišėms galime pagaminti daug įmantriausių skanumynų, bet vaikai (ir ne tik jie...) pirmiausia sunaikina guminukus. Tad kodėl nesuteikus jiems šio malonumo?!

10 idealios uogienės paslapčių (4)

Jei norite, kad uogienė būtų skani, reikia žinoti kelias jos virimo paslaptis.

Lauko virtuvė: 7 receptai, kuriuos būtina išbandyti

Originalūs ir nesudėtingi receptai sukurti tam, kad galėtume tobulai suderinti du malonumus – džiaugsmo teikiančio maisto gaminimą ir taip išsiilgtą pasibuvimą lauke.

5 idealių pusryčių receptai norintiems sulieknėti (1)

Jei norite išsaugoti puikią figūrą, jokiais būdais nevenkite pusryčių ir itin atidžiai rinkitės produktus, kuriuos vartosite ryte. Šiame tekste pateikiami keli itin naudingi patarimai, padėsiantys jūsų pusryčius paversti idealiais.