Savaitgalio receptas: bulvės-vėduoklės

Norisi kažko paprasto ir gardaus? Išbandykime šį bulvių receptą. Jas galite valgyti kaip užkandį arba pasitelkti garnyrui.
© Asmeninis albumas

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
bulvių;
bulvių prieskonių;
česnako;
aliejaus.

Savaitgalio receptas: bulvės-vėduoklės
© Asmeninis albumas

Bulves įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, kad gautųsi tokia vėduoklė. Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus. Aplaistome bulves gautu mišiniu, (kiekvieną griežinėlį). Kepame 200 laipsnių temperatūroje ne mažiau 1 val., jeigu bulvės neiškepė, laiką prailginti, kol bulvės bus viduje minkštos.

Savaitgalio receptas: bulvės-vėduoklės
© Asmeninis albumas

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Savaitgalio atradimams: bulvių-mėsos apkepas

Paprasta, skanu, sotu - kartais daugiau ir nereikia.

Kitoks gruziniškos charčio sriubos paruošimo variantas

Išbandykime tikrąjį charčio! Gal patiks?

Ilgojo savaitgalio eksperimentams: tuno ir pievagrybių pyragas

Šiandien norime Jums pasiūlyti labai skanų pyragą, kuris puikiai tiks kaip karštas pagrindinis patiekalas su salotomis pietums ar vakarienei, ar galima tiekti kaip užkandį švenčių metu.

Būtina išbandyti: drėgnas šokoladinis pyragas

Savaitgalį pradžiuginkime save ir artimuosius. Šis receptas tikrai tam pasitarnaus!

Savaitgalio receptas: bulvės-vėduoklės

Norisi kažko paprasto ir gardaus? Išbandykime šį bulvių receptą. Jas galite valgyti kaip užkandį arba pasitelkti garnyrui.

Savaitgalio gardumėlis: užkeptos bulvių puselės (1)

Šios bulvės tiks kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų, taip pat galima valgyt ir vienas su salotom. Įdarą galima improvizuoti, galima dėti pakepintų lašinukų, pievagrybių ir, ko tik užsinorėsite.

Nesušalkite: keptų paprikų sriuba

Tokį savaitgalį norisi recepto, kuris sušildytų. Išbandykime kartu!

Gardumėlis: plikytų sausainių tortas

Sekmadienis - tai laikas, kai galima sau pagaliau leisti ir ilgiau pasisukioti virtuvėje. Šįkart siūlome išbandyti plikytų sausainių tortą.

Savaitgalio gardumėlis: vištienos suktinukai su šonine

Savaitgaliui paruošėme receptą, kuris ir skanus, ir estetiškai akiai malonus: vištienos suktinukus su šonine. Jie tiks tiek įprastiems pietums, tiek ir šventinam stalui.

Savaitgalio gardumėlis: malta mėsa įdarytos bulvės

Savaitgalį kartais norisi eksperimentuoti, o kartais norisi tiesiog išbandyti tokį receptą, kuris žinai, kad nenuvils. Būtent tokį šiandien Jums paruošėme!