Savaitgalio gardumėlis: tailandietiški makaronai per 15 minučių

 (3)
Taip, šiems makaronams pasigaminti Jums tereikės penkiolikos minučių. Tad pats metas pasiraitoti rankoves!
© kasuvalgyti.lt

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
250 gr. kiniškų vermišelių;
1 mor­kos;
3 čes­nako skiltelių;
1 papri­kos;
250 gr. viš­tie­nos filė;
150 gr. šal­dytų špa­ra­gi­nių pupe­lių (arba žir­ne­lių ar kitų šal­dytų daržovių);
100 gr. kon­ser­vuotų pupe­lių daigų (arba bambukų);
kokio nors kiniško padažo (sojų, teri­jaki, žuvies, aust­rių) 3–6 v.š. arba čes­na­ki­nės juo­dųjų pupe­lių pastos — 1 a.š.

Ilgiau­siai užtruks pjaus­ty­mas. Supjaus­tome plo­nais šiau­de­liais viš­tieną, morką, papriką. Susmul­ki­name čes­naką. Kep­tu­vėje su tru­pu­čiu alie­jaus pake­pame vištą su čes­naku. Kepame ant stip­rios ugnies, pasto­viai mai­šy­dami pora minu­čių. Po to sude­dame liku­sias dar­žo­ves. Pake­pame dar keletą minučių.

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Sude­dame maka­ro­nus (jei nau­do­site papras­tus dėkite jau vir­tus, jei nau­do­site kiniš­kus, žiū­rė­kite į jų gami­nimo inst­ruk­ciją. Maniš­kius rei­kėjo sudėti į kep­tuvę ir užpilti van­de­niu ir tada dar 5 minutes pakepti).

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Pake­pame dar keletą minu­čių ir pilame padažo, kurio turite (čes­na­kinė pupe­lių pasta yra labai kon­cen­truota ir sūri, todėl jos užtenka 1 a.š.; jei nau­do­site kitus pada­žus, tai pil­kite pagal skonį, arba žiū­rė­kite į jų instrukcijas).

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Ska­naus!

Šaltinis: Kasuvalgyti.lt

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Lauko virtuvė: 7 receptai, kuriuos būtina išbandyti

Originalūs ir nesudėtingi receptai sukurti tam, kad galėtume tobulai suderinti du malonumus – džiaugsmo teikiančio maisto gaminimą ir taip išsiilgtą pasibuvimą lauke.

5 idealių pusryčių receptai norintiems sulieknėti (1)

Jei norite išsaugoti puikią figūrą, jokiais būdais nevenkite pusryčių ir itin atidžiai rinkitės produktus, kuriuos vartosite ryte. Šiame tekste pateikiami keli itin naudingi patarimai, padėsiantys jūsų pusryčius paversti idealiais.

10 tobulų varškėčių paslapčių (23)

Kokie turi būti idealūs pusryčiai? Savaime suprantama, tai turi būti apskrudę ir apetitą keliantys varškėčiai su grietine arba uogų padažu. Tokie pusryčiai nepalieka jokių šansų kitiems patiekalams ir akimirksniu visus namiškius suburia prie pietų stalo.

Mango ir šalavijų sėklų (chia) pudingas

Receptas, kuris padės žvaliai pasitikti naują savaitę!

Pirštukus apsilaižysite: cukinijų ir vištienos apkepėlė (5)

Tokiu oru - tik naujus receptus išbandyti.

Ir sveika, ir skanu: salotos su keptu sūriu (3)

Jei atsibodo įprastinės salotos, pats metas išbandyti šį receptą.

Ryžių pomidorinė sriuba

Paprasta ir skanu - idealus savaitgalio derinys.

Tobulas receptas: keptas varškės sūris (2)

Toks keptas sūris skaniausias dar šiltas!

Šaltibarščiai, kurių norėsis dar ir dar (43)

Jei negalite gyventi be šaltibarščių, bet norisi sulieknėti, išmėginkite dietinį jų receptą.

Idėjos, ką kepti ant grotelių (1)

Maisto kepimas ant grotelių turi daug privalumų – visų pirma, taip keptas maistas išsaugo naudingas ypatybes, antra, nereikės prieskonių, riebalų – visi produktai iškepa patys, nepraranda savo skonio ir aromato.

Kodėl gi ne: saldūs šaltibarščiai (6)

Niekuomet nereikia nustoti eksperimentuoti! Šis receptas greitai paruošiamas ir ypatingai tiks tokią karštą dieną, kaip ši. Juk šaltibarščiai neatsiejama šio sezono dalis.

Greitoji pagalba: kaip išgelbėti patiekalą, jeigu jūs jį atsitiktinai sugadinote (1)

Virtuvėje nutinka visko. Įsivaizduokite, kad jūs persūdėte ilgai lauktą vakarienę ir nežinote, ką daryti. Jokiu būdu nemėginkite jos išmesti. Šįkart patariame, kaip išgelbėti sugadintus patiekalus.

Stori blynai be mielių, bet su paslaptimi (11)

Kaip mes dažniausiai kepame storus, minkštus blynus? Žinoma, naudodami mieles arba sodą. Dar yra variantas su kefyru. Tačiau visi šie būdai nublanksta prieš gudrybę, kurią jums atskleisime. Į tešlą tereikia įpilti šlakelį gazuoto gėrimo, ir blyneliai bus tūkstantį kartų skanesni, nei paprastai. Storesni, puresni, drėgnesni ir labiau porėti, kvapnūs... Pateikiame receptą, kad patys įsitikintumėte, kaip paprasta iškepti tokius blynus.