Savaitgalio gardumėlis: tailandietiški makaronai per 15 minučių

 (3)
Taip, šiems makaronams pasigaminti Jums tereikės penkiolikos minučių. Tad pats metas pasiraitoti rankoves!
© kasuvalgyti.lt

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
250 gr. kiniškų vermišelių;
1 mor­kos;
3 čes­nako skiltelių;
1 papri­kos;
250 gr. viš­tie­nos filė;
150 gr. šal­dytų špa­ra­gi­nių pupe­lių (arba žir­ne­lių ar kitų šal­dytų daržovių);
100 gr. kon­ser­vuotų pupe­lių daigų (arba bambukų);
kokio nors kiniško padažo (sojų, teri­jaki, žuvies, aust­rių) 3–6 v.š. arba čes­na­ki­nės juo­dųjų pupe­lių pastos — 1 a.š.

Ilgiau­siai užtruks pjaus­ty­mas. Supjaus­tome plo­nais šiau­de­liais viš­tieną, morką, papriką. Susmul­ki­name čes­naką. Kep­tu­vėje su tru­pu­čiu alie­jaus pake­pame vištą su čes­naku. Kepame ant stip­rios ugnies, pasto­viai mai­šy­dami pora minu­čių. Po to sude­dame liku­sias dar­žo­ves. Pake­pame dar keletą minučių.

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Sude­dame maka­ro­nus (jei nau­do­site papras­tus dėkite jau vir­tus, jei nau­do­site kiniš­kus, žiū­rė­kite į jų gami­nimo inst­ruk­ciją. Maniš­kius rei­kėjo sudėti į kep­tuvę ir užpilti van­de­niu ir tada dar 5 minutes pakepti).

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt
<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Pake­pame dar keletą minu­čių ir pilame padažo, kurio turite (čes­na­kinė pupe­lių pasta yra labai kon­cen­truota ir sūri, todėl jos užtenka 1 a.š.; jei nau­do­site kitus pada­žus, tai pil­kite pagal skonį, arba žiū­rė­kite į jų instrukcijas).

<span style="color: #ff0000;">Savaitgalio gardumėlis:</span> tailandietiški makaronai per 15 minučių
© kasuvalgyti.lt

Ska­naus!

Šaltinis: Kasuvalgyti.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis (1)

Kodėl nepasilepinus pica? Pateikiame receptą žinsgnis po žingsnio!

Produktai, kurių galiojimo laikas neribotas

Pasirodo, sukauptas medaus, kavos ir pupelių atsargas galite palikti proanūkiams.

Paprastos taisyklės, kaip Velykų neapkartinti virškinimo sutrikimais

Per šventes valgydami daug ir gausiai sukeliame savotišką stresą ne tik skrandžiui, bet ir visam organizmui, kuris, nebepajėgdamas susidoroti su dideliu maisto kiekiu, sukelia virškinimo problemų. Gydytojai ir vaistininkai pataria, kokių svarbiausių taisyklių reikia laikytis prie šventinio stalo, kad geros nuotaikos ir laiko su artimaisiais netrikdytų sveikatos sutrikimai.

2 užkandžiai Velykų stalui, kuriems pakaks 10 minučių (1)

Jei vis dar sukate galvą, kuo nustebinti svečius, paruošėme kelias paprastas, bet gardžias idėjas!

Naminė granola, kuriai niekas neprilygs

Šį kartą siūlau pasigaminti sveikesnę granolą, kuri kvepia obuoliais ir cinamonu. Labai skanu ją valgyt kartu su jogurtu, bei vaisiais arba užpylus tiesiog augaliniu pienu.

Belaukiant šv. Velykų: 3 lengvi receptai gavėniai

Būtent gavėnios metu, ruošiant organizmą pavasariniam virsmui ir atsisakant mėsos bei jos produktų, pasninkaujant, norisi, kad maistas būtų kuo įvairesnis ir spalvingesnis.

Desertai, kuriems recepto nereikia

Liko naminių keptų ar pirktinių sausainių, kekso, biskvito ar pyragui nesunaudojote viso įdaro? Pagaminkite iš jų desertą, kur nereikia nei kiekių paisyti, nei tikslaus recepto laikytis. Į kiekvieną stiklinę sluoksniuokite kelis skirtingų rūšių produktus, o jų skonius derinkite pasitelkę tik savo vaizduotę...

Gardi stalo puošmena: kitoks velykinis kiaušinis

Margučių yra visokių. Šių paragavę imsime svajoti, kad Velykos būtų daugiau nei kartą metuose...

Savaitgalio atradimams: vištienos vyniotinis

Kai pabosta įprasti vištienos patiekalai, tenka galvoti kažką naujo. Pabandom?

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica per 10 minučių (1)

Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia - negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai: puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.