Savaitės vidurio krizei įveikti: kepta vištiena su medumi

 (11)
Šis receptas labai skanus ir paprastas. Išbandykite!
© kasuvalgyti.lt

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
6 viš­tos šlau­ne­lės ir 6 viš­tos blauzdelės;
100 ml rau­do­nojo vyno acto;
3 val­go­mieji šaukš­tai medaus;
druska, pipi­rai.

Pir­miau­sia pama­ri­nuo­jam rau­do­nojo vyno acte viš­tieną (prieš mari­nuo­jant vištą pabars­ty­kite druska).

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Tik nelai­ky­kite per ilgai, maž­daug 30 minučių bus pats tas. Actas suteiks viš­tai sko­nio, bet ji nebus rūgšti.Jei turi­mas medus per­nykš­tis ir kie­tas, tai jį pakai­ti­name kol suskys­tės, jei švie­žias — tai įpi­lame šla­kelį van­dens ir išmai­šome — bus papraš­čiau užtepti ant vištos.

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Ant gro­te­lių sude­dam viš­tieną, ir užte­pame medų. Nepa­gai­lė­kite. Pabars­tome pipi­rais ir kišame į 200 laips­nių įkai­tintą orkaitę. Kepame ~30 min.

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Ska­naus!

Kasuvalgyti.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis (1)

Kodėl nepasilepinus pica? Pateikiame receptą žinsgnis po žingsnio!

Produktai, kurių galiojimo laikas neribotas

Pasirodo, sukauptas medaus, kavos ir pupelių atsargas galite palikti proanūkiams.

Paprastos taisyklės, kaip Velykų neapkartinti virškinimo sutrikimais

Per šventes valgydami daug ir gausiai sukeliame savotišką stresą ne tik skrandžiui, bet ir visam organizmui, kuris, nebepajėgdamas susidoroti su dideliu maisto kiekiu, sukelia virškinimo problemų. Gydytojai ir vaistininkai pataria, kokių svarbiausių taisyklių reikia laikytis prie šventinio stalo, kad geros nuotaikos ir laiko su artimaisiais netrikdytų sveikatos sutrikimai.

2 užkandžiai Velykų stalui, kuriems pakaks 10 minučių (1)

Jei vis dar sukate galvą, kuo nustebinti svečius, paruošėme kelias paprastas, bet gardžias idėjas!

Naminė granola, kuriai niekas neprilygs

Šį kartą siūlau pasigaminti sveikesnę granolą, kuri kvepia obuoliais ir cinamonu. Labai skanu ją valgyt kartu su jogurtu, bei vaisiais arba užpylus tiesiog augaliniu pienu.

Belaukiant šv. Velykų: 3 lengvi receptai gavėniai

Būtent gavėnios metu, ruošiant organizmą pavasariniam virsmui ir atsisakant mėsos bei jos produktų, pasninkaujant, norisi, kad maistas būtų kuo įvairesnis ir spalvingesnis.

Desertai, kuriems recepto nereikia

Liko naminių keptų ar pirktinių sausainių, kekso, biskvito ar pyragui nesunaudojote viso įdaro? Pagaminkite iš jų desertą, kur nereikia nei kiekių paisyti, nei tikslaus recepto laikytis. Į kiekvieną stiklinę sluoksniuokite kelis skirtingų rūšių produktus, o jų skonius derinkite pasitelkę tik savo vaizduotę...

Gardi stalo puošmena: kitoks velykinis kiaušinis

Margučių yra visokių. Šių paragavę imsime svajoti, kad Velykos būtų daugiau nei kartą metuose...

Savaitgalio atradimams: vištienos vyniotinis

Kai pabosta įprasti vištienos patiekalai, tenka galvoti kažką naujo. Pabandom?

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica per 10 minučių (1)

Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia - negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai: puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.