Savaitės vidurio krizei įveikti: kepta vištiena su medumi

 (11)
Šis receptas labai skanus ir paprastas. Išbandykite!
© kasuvalgyti.lt

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:
6 viš­tos šlau­ne­lės ir 6 viš­tos blauzdelės;
100 ml rau­do­nojo vyno acto;
3 val­go­mieji šaukš­tai medaus;
druska, pipi­rai.

Pir­miau­sia pama­ri­nuo­jam rau­do­nojo vyno acte viš­tieną (prieš mari­nuo­jant vištą pabars­ty­kite druska).

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Tik nelai­ky­kite per ilgai, maž­daug 30 minučių bus pats tas. Actas suteiks viš­tai sko­nio, bet ji nebus rūgšti.Jei turi­mas medus per­nykš­tis ir kie­tas, tai jį pakai­ti­name kol suskys­tės, jei švie­žias — tai įpi­lame šla­kelį van­dens ir išmai­šome — bus papraš­čiau užtepti ant vištos.

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt
Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Ant gro­te­lių sude­dam viš­tieną, ir užte­pame medų. Nepa­gai­lė­kite. Pabars­tome pipi­rais ir kišame į 200 laips­nių įkai­tintą orkaitę. Kepame ~30 min.

Savaitės vidurio krizei įveikti: <span style="color: #ff0000;">kepta vištiena su medumi</span>
© kasuvalgyti.lt

Ska­naus!

Kasuvalgyti.lt

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Nepakeičiamieji pomidorai: 6 receptai

Pomidorai yra ta daržovė (tiesą sakant, botanikos prasme – uoga), be kurios daugelis gamindami maistą neišsiverstume nė dienos. Švieži ir kepti, džiovinti ir sutrinti, kaip pagrindinis patiekalo ingredientas ir kaip pagardas jie tinka visur ir visada.

Patikėkite, tai skaniausiu būdu paruošti baravykai (2)

Šiam patiekalui tiks švieži ir šaldyti baravykai, o užtruksite tik pusvalandį!

Be galo skanūs marinuoti kopūstai, kurie išlieka traškūs

Gardžių ir traškių marinuotų kopūstų receptas, kuris padės papildyti rudens gėrybių atsargas žiemai.

Ypatingi žemaičių blynai, kuriuos pamėgsite iškart (6)

Šiems žemaičių blynams ypatingą skonį suteikia kitokia negu įprasta bulvių tešla.

Dar neišbandyti receptai su cukinija

Cukinijos – mažai kalorijų turinčios daržovės. Dietologai tvirtina, kad jos pašalina iš organizmo toksinus ir cholesterolį.

Savaitgalio atradimas: pyragas su grybais ir grietinėle

Ruduo – pats metas pasimėgauti patiekalais su grybais!

Greitas obuolių pyragas, kuris pavyks kiekvienam (2)

Niekaip neatrandate naujo obuolių pyrago recepto? Išbandykite šį!

Neįmanoma atsilaikyti: cukinijų ir paprikų pyragas

Viso grūdo miltai, šviežios paprikos ir cukinijos, vos šiek tiek sviesto ir sūrio – tai galima vadinti sveiku maistu, tinkamu savo figūra besirūpinančiam žmogui.

Nepajėgsite atsispirti: cukinijų ir sūrio pyragas (10)

Pats metas išbandyti šį ypatingą, bet lengvai paruošiamą pyragą!

Tobulas cukinijų ir svogūnų apkepas (1)

Mūsų savaitgalio atradimas - išbandykite ir Jūs!