Pyragėliai, kuriems neatsispirs nei vienas

Palepinti savęs reikia nepamiršti ir savaitės viduryje. Būtent tuomet reikia prisiminti, jog egzistuoja ne tik darbų lavinos, bet ir namai, ir juose laukianti šeima.

Reikės: 400-500 g virtų su prieskoniais vištų širdelių, 2 svogūnų, 1 morkos, 3-4 šaukštų sultini, 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos, 1 kiaušinio, sezamo sėklų pabarstyti, mėgstamų prieskonių.

Tešlą atšildykite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė, ir supjaustykite norimo dydžio kvadratais. Širdeles sumalkite. Svogūną susmulkinkite, morką sutarkuokite, apkepkite, sudėkite širdeles, supilkite sultinį, paskaninkite prieskoniais ir dar kelias minutes patroškinkite. Įdarą atšaldykite. Po šaukštą įdaro dėkite ant tešlos kvadratų, kampus sujunkite, aptepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir dėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Dėkite į 200 laipsniš įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-30 minučių, kol pyragėliai gražiai parus. Tiekite su sultiniu. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis