Pats metas ruoštis griliaus sezonui: praktiški pasirinkimai

CUBE kepsninė – laužavietė | grilis | kėdė

Visi mėgsta atviros ugnies atmosferos magiją, tačiau kaip ugnį saugiai užgesinti pakilus vėjui ir išvengti skraidančių žiežirbų? Grilį CUBE galima tiesiog apversti ir jo ugnies indas, veikiamas gravitacijos jėgos, išlaikys pusiausvyrą, kol ugnis užges. CUBE taip pat gali būti naudojamas kaip grilis; grotelės laipsniškai pakeliamos, reguliuojant jų karštį. Jei CUBE nenaudojamas kaip grilis, jis gali tapti kėde, suolu ar stalu – universaliu lauko baldu, stebinančiu savo patogumu ir tvirtumu.


Gamintojo archyvas

CONE grilis | laužavietė

CONE yra pirmasis anglių grilis, kuris leidžia tiesiogiai reguliuoti šilumą. Jis perduoda dujų grilio patogumą anglies griliui su tikra ugnimi, degančiomis anglimis ir tikra atmosfera. Tiesioginis, intuityvus šilumos reguliavimas tapo įmanomas oro tiekimo pagalba tarp šilumos šaltinio ir grilio. Jei reikalinga didelė šiluma, pakeliamas anglies tinklelis. Norint sumažinti šilumą, anglies grotelės nuleidžiamos ir automatiškai slopinamas oro tiekimas. Baigus kepti, anglies tinklelį galima pakelti aukštyn, taip CONE grilį paverčiant židiniu.

Hofats grilius ir išskirtinio dizaino Hofats priedus galima šiuo metu įsigyti parduotuvėse Vilniuje: „Elektromarkt“, Vikingų g. 3 (Nordika); „Elektromarkt“, Saltoniškių g. 9 (Panorama); „Topo Centras“, Ukmergės g. 240; „Elektromarkt“, Ozo g. 25 (Akropolis). Klaipėdoje: „Technorama“, Taikos pr. 39 (Aitvaras), „Technorama“, Taikos pr. 61


Užsakymo nr.: PT_74487912

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis