Panaudok derlių: įdarytų obuolių receptas

Po truputį įsibėgėja ir obuolių derlius. Panaudokite jį išradingai!

Reikės: 4 didelių obuolių, 300-400 g vištienos filė, 150 g grietinėlės, žiupsnelio kario, cinamono, kelių sumaltų gvazdikėlių, vištienos prieskonių.

Obuolių viršūnėles nupjaukite ir išskobkite vidų, minkštimą supjaustykite kubeliais. Vištieną taip pat supjaustykite kubeliais, apkepkite, suberkite obuolius ir prieskonius. Kelias minutes pakepkite, užpilkite grietinėle ir dar patroškinkite apie 5 minutes. Šiuo įdaru prikimškite obuolius ir kepkite orkaitėje apie 20-25 minutes. Skanu valgyti ir karštus, ir šaltus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis