Nepamainomi makaronai – 8 receptai

Jeigu mėgstate makaronus, jums pasisekė: galite pagaminti ir labai paprastą, ir prabangų, ir desertinį patiekalą. Ir niekad nenusibostantį, nes makaronų yra daugybė rūšių, o priedų, derančių prie šio produkto, – taip pat begalė. Sunku įsivaizduoti, kas netinka su makaronais. Mėsa, žuvis, daržovės, vaisiai, jūrų gėrybės, žalumynai, įvairūs padažai, kiaušiniai, varškė, sūriai... Nebevardykime, o keliaukime į virtuvę!

Orecchiette, pesto padažas, žirniai ir ankštinės pupelės

(4 porcijos)

Reikės: 250 g orecchiette makaronų (ital. „mažos ausytės“), 100 g saldžiųjų ankštinių žirnelių, 100 g per pusę perpjautų ankštinių pupelių, 4 šaukštų pesto padažo, 1 citrinos tarkuotos žievelės ir 2 šaukštų sulčių.
Patiekti: susmulkintų bazilikų ir mėtų lapelių, 2 šaukštų tarkuoto parmezano, pesto padažo.

Makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirkite 6 minutes. Tada sumeskite pupeles, žirnius ir virkite dar 2–4 minutes, vis patikrindami, kad „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis