Karštas uogienės desertas

Skanus ir aromatingas užkandis.

Reikės:
mėgstamos uogienės,
1 kiaušinio,
100 g migdolų miltų,
100 g cukraus,
vanilės ekstrakto.

Kaip gaminti
Sumaišykite cukrų, migdolų miltus, pusę šaukštelio vanilės ekstrakto ir vieną kiaušinį. Jei migdolų miltų nerasite, juos lengvai galite pakeisti virtuviniu kombainu sumaltomis migdolų drožlėmis. Į nedideles kepimo formeles dėkite šaukštelį mėgstamos uogienės, tada – šaukštelį paruoštos tešlos. Taip sluoksniuokite iki formelės viršaus. Kepkite iki 160 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis