Nuo šiandien – gražiausių gėlynų prie daugiabučių rinkimai

Visi Lietuvos gyventojai vėl kviečiami dalyvauti konkurse „Gražiausias gėlynas prie daugiabučio“ ir taip padėti atgaivinti daugiabučių kiemus.

„Gyvos žiedų kompozicijos šalia daugiabučių padeda kurti jaukumą, skatina leisti daugiau laiko kieme, bendrauti. Todėl kviečiame visus – ir patyrusius gėlininkus, ir mėgėjus – dalyvauti konkurse ir papuošti aplinką šalia namų“, – sakė „Mano būsto“ generalinis direktorius Vytautas Turonis.

Gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkursas organizuojamas jau ketvirtus metus iš eilės ir kiekvienais metais sulaukia vis didesnio populiarumo. Konkurso organizatoriai dėkoja gyventojams už aktyvumą – šiemet pirmosios gėlynų nuotraukos buvo paskelbtos dar balandžio pabaigoje, prieš konkurso pradžią.

Konkurso organizatoriai taip pat primena, kad norint prisidėti prie konkurso idėjų sklaidos, nebūtina įrengti savo gėlyno. Galite fotografuoti ir kaimyno darželį arba tiesiog savo Facebook paskyros sienoje pasidalinti kitų dalyvių atsiųstomis nuotraukomis bei kvietimu dalyvauti konkurse.

Kaip dalyvauti konkurse?

Socialiniame tinkle Facebook, „Mūsų kiemo“ paskyroje skelbkite gėlynų prie daugiabučių nuotraukas (tiek savo įrengtų, tiek atsitiktinai pastebėtų). Būtinai nurodykite tikslų gėlyno adresą. Jeigu žinote – gėlyno savininko vardą ir pavardę. Nuotrauka pasidalinkite savo sienoje.

Laimės daugiausiai „like“ surinkę gėlynai. Balsuoti galima iki birželio 2 dienos, 12 val. Bus renkamas gražiausias Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir visos Lietuvos gėlynas.

Gėlynus įrengę žmonės bus apdovanoti statybinių ir apdailos medžiagų bei namų apyvokos prekių tinklo dovanų kuponais. Nuotraukas atsiuntusiems praeiviams bus skiriamas kitas prizas.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis