Pristatytos naujausios vonios kambario tendencijos

Kovo mėnesį Frakfurte prie Maino (Vokietija) vykusi ISH paroda sukvietė garsiausius pasaulyje gamintojus – jie pristatė savo naujienas ir atskleidė aktualiausias šių metų tendencijas. Kompanijos „Villeroy & Boch“ stendas, kaip ir kiekvienais metais stebinęs savo dydžiu, lankytojams padėjo suformuluoti aiškias šių metų išvadas: gamintojų dėmesys nukreiptas į dailias formas, higieną, komfortą ir, žinoma, produktų ilgaamžiškumą.

Gamintojo nuotr.

Grakščios formos, ypač plonos briaunos

Viena ryškesnių tendencijų ta, kad ribos tarp vonios kambario ir kitų namų erdvių dingsta. Vonios kambario įrangai, keramikai, baldams, aksesuarams skiriame tiek pat daug dėmesio kaip ir kitų namų erdvėms įrengti. Vonios kambarys įsilieja į bendrą namų interjerą ir atspindi mūsų individualų stilių. Tai tikras iššūkis vonios keramikos gamintojams, nes jų kuriami produktai dizaino prasme perkeliami į naują lygmenį. „Villeroy & Boch“ parodoje pristatė produktus, pagamintus iš patentuotos medžiagos „TitanCeram®“, – ją naudodami dizaineriai gali išlaisvinti savo meninę fantaziją.

Patvarumas ir ilgaamžiškumas

Tendencija vartoti atsakingai, rinktis patvarius gaminius atsispindi ir vonios kambario erdvėje. Tai – visi pagrindiniai ekologiški elementai: medžiaga, iš kurios pagamintas produktas, elektros energijos ir vandens sunaudojimo kiekis, sumanus vartojimas. Norėdami atnaujinti vonios kambarį, klientai gali rinktis gaminius, kuriais kompanija „Villeroy & Boch“ papildė savo asortimentą ir kurie nepriekaištingai dera prie jau turimų kompanijos produktų.

Gamintojo nuotr.

Kolekcijos „Venticello“ ašis – grakščių formų ir funkcionalumo dermė. Čia gausus pasirinkimas elegantiškų praustuvų, jų briaunos aukštis – tik 18 mm, tačiau praktiškumą užtikrina 12 cm praustuvo dubuo ir asimetriškų, plačių kraštų itin patogūs praustuvai. Skoningai įrengti vonios kambarį padės specialiai pastatomiems ir įmontuojamiems praustuvams pritaikytos spintelės ir atskiri baldai. Pasirinkti galima iš aštuonių spalvų gamos: itin madingų matinių ir blizgių pilkos, neišeinančios iš mados baltos, šviesios medienos, prabangaus ąžuolo ir kitų. Funkcionalūs vonios kambario baldai – su įvairaus aukščio ir dydžio stalčiais. Beje, galima pasirinkti rankenėlių spalvas, kad vonios kambarys net iki smulkiausių detalių įsilietų į namų interjero visumą.

Gamintojo nuotr.

Verta paminėti parodoje pristatytą „Villeroy & Boch“ prabangų produktą, dar vadinamą precizikos šedevru, – laisvai pastatomą praustuvą „Octagon“, sukurtą naudojant „TitanCeram®“. Praustuvo forma įkvėpta aštuonkampės žvaigždės ir deimanto simbolikos – ryškūs kampai, ypač tiesios linijos, plonos briaunos. Galima drąsiai sakyti, kad tokia praustuvo forma – tai matematiško tikslumo pavyzdys, ir jo tikrai neišvystumėme, jei gamintojai naudotų įprastas medžiagas. Praustuvas statomas ant įspūdingo, natūralia oda aptraukto baldo.

Gamintojo nuotr.

Itin universalią kolekciją „Architektura“ drąsiai galima įvardyti kaip neturinčią lygių: didžiulis praustuvų pasirinkimas ir universalus dizainas. Jų yra pakabinamų, pastatomų, pusiau įmontuojamų visiškai po stalviršiu, suapvalintų ar ryškesnių formų. Trijų dydžių unitazai: kompaktiški, standartiniai ir XL (naujas komforto standartas), – su atviru apiplovimo kraštu – unikalia „DirectFlush®“technologija. Būtent ši technologija minėtus „Villeroy & Boch“ gaminius leidžia vadinti higienos čempionais.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Viena iš parodoje pristatytų naujienų – kolekcija „Vivia“: estetiškai suderintas nepriekaištingas baldų dizainas, vonios keramika ir funkcionalumas. Parodoje bene visas moteris sužavėjo į praustuvo baldą įmontuota kosmetikos priemonių spintelė su atlenkiamu veidrodžiu ir mobiliu baldu (jis naudojamas kaip kėdė), taip pat dušas su specialiomis lentynėlėmis daiktams laikyti ir vonios kambario pirtys.

Gamintojo nuotr.

Puikus pavyzdys, kaip panaudoti naująją „TitanCeram®“ medžiagą, yra „Villeroy & Boch“ kolekcija „Artis“ – ant stalviršio pastatomi aptakios formos praustuvai ypač plonomis briaunomis. Jie nepriekaištingai atrodo interjere, vonios kambaryje ir padeda kurti minimalistinį stilių. Praustuvai –
keturių formų (nuo apvalių iki keturkampių),
tad net išrankiausi pirkėjai ras tinkamą.

Užsakymo nr.: PT_67719822

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis