Praktiškos idėjos mažai voniai

Vonios kambarys gali būti mažas, bet tai nereiškia, kad jis negali būti puošnus.
Jūsų dėmesiui – įdomiausios idėjos, kaip įrengti mažą kambarį.

Dryžuotos sienos
Horizontalūs pilki ir balti dryžiai puoštų vonios sienas moderniai įrengtame bute ar name. O virš kriauklės ir akmeninio jos pagrindo galima pakabinti išgaubtus veidrodžius.

Antikiniai aksesuarai
Šešto dešimtmečio stiliaus žalvarinis veidrodis suteiktų išskirtinumo jūsų būstui. Žinoma, tai tik pavyzdys. Tai gali būti ir nedidelis vintažinis sulankstomas stalelis ant trijų kojų ar kitas unikalus antikvarinis baldas.

Kampuotos spintelės
Šiuolaikiškai įrengtame bute gali būti pastatyta kampuota spintelė vonios kambaryje. Šviesa sklis iš miegamojo pro raudono stiklo langą (ar kitos spalvos, kurią pasirinksite).

Vasarnamio stilius
Vonios kambarys gali būti įrengtas lengva vasarnamio nuotaika, pusė sienų aptraukta audiniu, o sienų apatinė dalis iš medžio nudažyta žydrai.

Margumynas ant sienų
Nedidelės vonios sienas išklijuokite puslapiais iš žurnalų apie gamtą. Arba tai gali būti tiesiog spalvotos plytelės.

Veidrodinė siena
Veidrodinė siena gali praplėsti erdvę. O taip pat tai bus stilingas ir estetiškas sprendimas.

Drąsus sprendimas
Žolės žalumo sienas vonios kambaryje puošia rankomis dažytos gėlės iš aliuminio ir sukuria spalvingos oazės įspūdį. Karališko stiliaus veidrodį įrėminus kobalto stiklu ir medžio rėmu turėtumėme prabangų vonios kambarį.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis