Koks turėtų būti tinkamiausias maišytuvas vonios kambariui?

Anksteniame straipsnyje aptarėme, kaip išsirinkti „taupantį“ maišytuvą, tačiau svarbu ir tai, kad jis suteiktų komforto pojūtį. Tai nulemia jo dydis, kuris leistų naudoti maišytuvą taip, kaip norime.

Svarbiausi pasirinkimo aspektai

Praktiškumo aspektas. Maišytuvas vonios kambaryje reikalingas ne tik rankoms išsiplauti. Jį skubant naudojame tam, kad išsitrinktumėme galvą ar pripildytumėme dubenius vandeniui, skalavimui.

Komfortas. Aukščiau įvardytos funkcijos nesuteikia galvos skausmo, jei jūsų pasirinktas maišytuvas yra tinkamo dydžio ir aukščio.

Dizaino detalė. Žvelgiant iš interjero dizaino pusės, dažniausiai renkamės minimalistinio dizaino maišytuvus. Kadangi vonios kambaryje, maišytuvas yra svarbi dizaino detalė, ją verta rinktis atsakingai.

Kokybė. Kokioms medžiagoms verta teikti pirmenybę? Dažniausiai maišytuvai gaminami iš nerūdijančio plieno ar žalvario. Abi šios medžiagos pasižymi ilgaamžiškumu ir tvirtumu. Dažnas pirkėjas renkasi žalvarį, kuris būna chromuotas, nes iš jo ne tik gaminama daugiausiai modernaus dizaino maišytuvų, bet jie pasižymi ir mažesne kaina.

Ekologija ir taupymas. Geriau investuoti daugiau perkant maišytuvą, bet vėliau sulaukti mažesnių sąskaitų už vandenį. Taip įgysite ne tik kokybišką ir ekologišką produktą, bet ir sutaupysite iki pusės vandens sąnaudų.

Praplėskite komforto zoną 

„Hansgrohe“ maišytuvai su „ComfortZone“ ženklu užtikrina patogumą vonios kambaryje ir naudojantis praustuvu. Šie maišytuvai išsiskiria savo matmenimis, technologija, konstrukcija ir dizainu. Tai Jums suteiks galimybę savo vonios kambaryje jaustis dar laisviau ir patogiau – išsiplės komforto zona. 

„ComfortZone“ privalumai:

–Aukšti, iš dalies slankūs maišytuvai suteikia daugiau judėjimo laisvės, pavyzdžiui, trenkant plaukus praustuve ar vandenį pilant į didelius indus;
–Inovatyvūs valdymo elementai užtikrina išskirtinį komfortą ir lengvą valdymą;
–Keramikinės kasetės slopina triukšmą, o linijinės maišymo kreivės užtikrina malonią temperatūros kaitą;
–Aukšti saugumo standartai;
–Maksimalus malonumas praustis sumaniai suvartojant mažiau vandens.

Hansgrohe nuotr.

Daugiau informacijos: www.hansgrohe.lt

Užsakymo nr.: PT_63299534

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis