Kaip sukurti jaukų vonios kambarį?

Vonios kambarys – bene svarbiausia namų zona. Dėl to svarbu ją įrengti ne tik jaukiai, bet ir priimti racionalius sprendimus.

Vonios kambario sprendimai

Pirmasis interjero sprendimas – įėjus į vonios kambarį, neturėtų matytis tualeto. Kaip tai išspręsti? Duris galima perkelti taip, jog jos atsivertų tokia kryptimi, kad pirmasis objektas atidarius duris, būtų tualetas.

Kitas žingsnis – vonios arba dušo pasirinkimas. Tai yra jūsų asmeninis sprendimas, apgalvojus komforto ir ekonominius subtilumus. Visgi, jei pasirinkote vonią, norint sutaupyti vietos, derėtų pasirinkti stačiakampio formą. Žinoma, vizualiai maloniau žiūrėsis apvali ar ovali forma. Tai „sušvelnina“ šaltą interjerą ir suteikia šiai zonai jaukumo.

Renkantis vonios spalvą daug apmąstymų nekyla. Natūralu, kad tokioje zonoje geriau vengti ryškių spalvų ir bendrą koloritą kurti ramių, šviesių atspalvių. Jei norite, kad vonios kambario interjeras būtų vientisas, galite parinkti ryškesnes detales – lentynas, spinteles, kempines, rankšluosčius, o vonios plyteles padabinti spalvingu kilimėliu.

Retai, bet kai kuriose voniose būna įrengtas langas. Toks sprendimas ne tik padeda vaduotis nuo pelėsio, bet ir suteikia šiam kambariui erdviškumo. Visgi, jį patartina uždengti vandeniui atspariomis žaliuzėmis ir vengti užuolaidų.

Potinkinė įranga su „iBox universal“

Tiesa, įrenginėjant vonios kambarį, svarbu pasirinkti ir tokius įrankius, kurie padėtų elegantiškai paslėpti įvairius prietaisus. Jei jūsų vonia maža, dušo kabina ankšta, o akis rėžia kyšantys maišytuvai, „Hansgrohe“ Jums siūlo universalią potinkinę sistemą, tinkančią visiems „Axor“ ir „Hansgrohe“ dizainams bei funkciniams sprendimams. „iBox universal“ paslepia Jūsų virštinkinį maišytuvą sienoje ir suteikia erdvės.

Tai yra privalumas visiems statantiems, projektuojantiems ar remontuojantiems: korpusą galite sumontuoti iš anksto ir tik vėliau nuspręsti, kokią dušo sistemą rinktis. „iBox universal“ yra pirmas ir vienintelis standartinio ir termostatinio dušo sprendimų komplektas. Jis visada puikiai įvertinamas įprastuose specialistų bandymuose.

„iBox universal“ privalumai trumpai:

–Daugiau judėjimo laisvės – smagiau maudytis;
–Daugiau erdvės apsisprendimui – korpusą galima sumontuoti iš anksto, o maišytuvo dizainą pasirinkti vėliau;
–Montavimo galimybės nepriklauso nuo atvamzdžio rūšies ir sistemos;
–Nuolatinis tobulinimas ir plėtojimas bendradarbiaujant su patyrusiais santechnikais.

Hansgrohe nuotr.

Daugiau informacijos: www.hansgrohe.lt

Užsakymo nr.: PT_63299626

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis