Kaip daug neišleidžiant atnaujinti vonios kambarį?

Dažnai manome, jog dėl to, kad vonios kambarys nedidelis, yra lengvai remontuojamas. Paprastai vonios remonto darbai būna labai brangūs. Tačiau jei žinosite vieną kitą gudrybę, šį kambarį galėsite atnaujinti nebrangiai ir vėl jame jaustis maloniai.


1 žingsnis: išblizginkite dušą

Didelė jūsų vonios purvo dalis tikriausiai susikaupusi ant dušo ir vonios sienelių. Nepirkite brangių valiklių, pakaks paprastos citrinos, kibiro vandens ir gremžtuko. Tai – viskas, ko reikia pelėsiams ir kalkių apnašoms pašalinti, todėl jūsų dušas ir vonia vėl sublizgės.

2 žingsnis: įveikite tualetą

Norėdami įveikti tas sunkiai pasiduodančias purvo dėmes tualete tiesiog panaudokite actą. Tegu actas pastovi unitaze ir nugraužia apnašas. Nuleiskite vandenį ir kartokite procedūrą tol, kol klozetas nebus idealiai švarus. Actu taip pat galima valyti vonios grindis.

3 žingsnis: imkitės kriauklės

Kitas žingsnis atnaujinant vonią yra kriauklė ir spintelė su veidrodžiu. Šį kartą sumaišykite citrinų sultis su soda – taip pasigaminsite stiprios valymo pastos. Ši pasta pašalins druskų apnašas ir muilo liekanas. Kruopščiai išvalykite ir vonią. Jei nesiseka, tuomet verta apmąstyti ar ne metas ją atnaujinti, ar pakeisti nauja.

4 žingsnis: šį bei tą pakeiskite

Kad vonios atnaujinimo projektas būtų pabaigtas, imkitės nežymių pakeitimų, kurie turėtų daug įtakos. Viena iš idėjų – nudažyti vonios kambario sienas ryškiomis spalvomis. Kita idėja – pakeisti čiaupą nauju blizgančiu maišytuvu, kuris patalpai suteiktų naujumo ir blizgesio įspūdį. Jei jūsų grindys senos ir negražios, atnaujinkite jas. Nereikia perdaryti absoliučiai visko. Imkitės vieno darbelio ir atlikite jį nuo pradžios iki galo.

5 žingsnis: panaudokite naujus aksesuarus

Nauja dušo užuolaida, naujas kilimėlis ar lentynos visiškai pakeis jūsų vonios išvaizdą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis