Ar įmanoma vonios kambaryje integruoti pirtį?

Nedideli žingsniai renkantis sveiko gyvenimo būdo kelią, lemia reikšmingus pokyčius. Sveikatingumas šiame kelyje nėra pasyvi sąvoka, kuri egzistuoja kalbant tik apie grožio salonus ar SPA centrus.

Sveikatingumo sąvoka gali būti drąsiai vartojama kalbant apie namus, ir tai nereiškia, jog ji susijusi su griežtu sporto rėžimu ar nuobodžia dieta, ši sąvoka nuo šiol gali būti vartojama kalbant apie vonios kambarį. Kompanijos „Villeroy & Boch“ integruojamos pirtys, tai naujas iššūkis vonios kambariui, nes nuo šiol vonios kambarys – erdvė, ne tik kūno priežiūrai ar įprastoms higienos procedūroms, bet ir Jūsų asmeninei sveikatingumo oazei namuose, kuria galėsite mėgautis kartu su šeima.

Gamintojo nuotr.

O kas gali būti dar maloniau, nei kartu su šeima praleistas laikas ir tuo pačiu metu gaunama nauda Jūsų kūnui. Pirtis padeda užsimiršti dienos rūpesčius patirtus darbe, atpalaiduoja raumenis, mažina kraujospūdį, gerinama imuninę sistemą ir skatina medžiagų apykaitą - viską sudėjus, tai ir lemia sveiką gyvenimą.

Gamintojo nuotr.

„Villeroy & Boch“ suteikia Jums dvi galimybes mėgautis pirties malonumais namuose, tai - SA-linijos ir SX-linijos pirtys. SA-linijos pirties įsigijimas, toks pats paprastas, kaip ir vonios kambario baldo įsigijimas, o prireikus pakeisti gyvenamąją vietą, pirtį, kaip baldą, nesudėtingai galėsite perkelti į naujus namus. Šios linijos pirtį galite įrengti laisvame vonios kambario kampe arba rinktis nestandartinę vietą, pavyzdžiui, po laiptais į antrą namų aukštą. Jums tereiks pasirinkti vieną iš šešių optimalių saunos dydžių. Surinktos pirties pristatymu pasirūpinsime mes. Jums liks vienintelė užduotis - įjunti sauną į 230V elektros lizdą.

Gamintojo nuotr.

Neatsiejamais saunos atributais taip pat pasirūpinta, saunoje rasite termostatą, smėlio laikrodį, LED saunos lempą. Tai ir yra kelios racionalios priežastys, kodėl ši „Villeroy & Boch“ SA - linijos sauna gavo „IF Design Award“ apdovanojimą. Na, o SX-linijos saunų dydis ir apdaila gali būti absoliučiai individuali, atitinkanti Jūsų vonios kambario interjerą. Nuo stačiakampės, apkaltos prabangiu medžiu ar pilnai individualių išmatavimų ir paruoštos apklijuoti Jūsų vonios kambario plytelėmis.

Gamintojo nuotr.

Nesuklysite, pasirinkdami „Villeroy & Boch“ pirtį, kadangi kompanijos pirtys gali būti įsigyjamos ne tik su standartiniu suomiškos saunos kaitinimosi metodu, bet ir infraraudonųjų spindulių kaitinimosi metodu, nemėgstantiems karšto ir sauso oro.

Gamintojo nuotr.

Vis daugiau ir daugiau žmonių atranda infraraudonųjų spindulių pirtį, kadangi ši, infraraudonųjų spindulių pirtis, šildo kūną patogiu tempu ir yra mėgstama daugelio žmonių, kurie nori švelnesnės šilumos. Paprastai infraraudonųjų spindulių pirtyje esanti temperatūra yra 35-45 ° C. Ši pirtis šildoma natūraliomis bangomis, kurios veikia kūną, todėl giliau ir tolygiau jį įšildo.

Užsakymo nr.: PT_68967054

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis