3 pasiūlymai bandantiems išsirinkti dušą

Asmeninės higienos įpročiai diktuoja kasdienos ritualus. Jais dažniausiai pradedame ir baigiame dieną. Gyvenimo tempas greitas, tad negalime sau leisti vonios kambaryje užtrukti pernelyg ilgai, todėl dažniausiai renkamės dušą
ir keliame jam vis didesnius reikalavimus dėl funkcionalumo bei estetikos.

Kompanija „Villeroy & Boch“ išrankiausiam vartotojui siūlo rinktis dušo padėklus: jie tikrai nenuvils dėl technologinių savybių – puikaus stabilumo, ypač plokščio paviršiaus ir, žinoma, nepriekaištingo dizaino. Kompanijos dušo padėklai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų – keramikos, sanitarinio akrilo ar patentuotos „Villeroy & Boch“ medžiagos „Quaryl®“. Jos sudėtyje yra 60 proc. kvarco ir akrilo dervos. Siūlomi ne tik standartinio dydžio dušo padėklai – galima rinktis ir pjaustomus: jie pritaikomi milimetro tikslumu, todėl dušą įmanoma įrengti net ir neįprastoje erdvėje. „Villeroy & Boch“ dušo padėklai gali būti montuojami sulig vonios kambario plytelėmis, todėl dušo erdvė tarsi susilieja su vonios kambariu, atrodo vientisa.

Neribotos vonios kambario interjero galimybės tik su „Subway Infinity“ ir „Squaro Infinity“. Šių „Villeroy & Boch“ kolekcijų dušų padėklai padės sukurti šiuolaikišką vonios kambarį, įgyvendins ir nestandartinius sprendimus.

„Subway Infinity“ prisitaiko ir dera

Nauji keraminiai „Subway Infinity“ dušo padėklai yra standartinių dydžių – nuo 80 x 75 cm iki 160 x 100 cm. Tačiau jie gali būti pritaikyti ir nestandartinėse erdvėse, nes pjaustomi pagal matmenis. Galima montuoti trejopai: lygiai su plytelėmis, ant plytelių arba ant rėmo. „Subway Infinity“ produktai pagaminti naująja „ViPrint“ technologija – ji suteikia galimybę individualizuoti vonios kambario interjerą, nes galima pasirinkti dušo padėklo dekorą iš populiariausiųjų „Villeroy & Boch“ plytelių kolekcijų. Padėklai be apvadų montuojami sulig grindų plytelėmis.

Gamintojo nuotr.

„Architectura MetalRim“ – ypač plokščias paviršius, neįtikėtinas stabilumas

„Architectura MetalRim“ siūlo 124 skirtingus ypač plokščius dušo padėklus be apvadų. Galite rinktis iš 31 modelio, dviejų aukščių, dviejų paviršių (standartinio ir neslidaus), todėl savo namuose nesunkiai sukursite individualų interjerą. Tai pirmoji „Villeroy & Boch“ kolekcija, kurios produktams gaminti panaudota „MetalRim“ technologija: per visą padėklo perimetrą sumontuotas galvanizuoto plieno profiliuotis, todėl dušo padėklas itin stabilus ir tvirtas. Kad būtų dar saugiau, galima rinktis neslidų paviršių.

Gamintojo nuotr.

Dėl minimalistinio dizaino ir įmontuoto nuotėkų dangtelio (jis gali būti baltas, chromuotas matinis arba blizgus) dušo padėklas, priešingai nei dušo erdvėje išklijuotos plytelės, yra higieniškesnis, nes visiškai lygiame paviršiuje nesidaugina bakterijos. Be to, padėklo apačioje nesikaupia drėgmė (tai ilgainiui taptų tinkama terpe atsirasti pelėsiui). Dar reikėtų atkreipti dėmesį, kad iš šių padėklų vanduo nuteka ypač greitai – 51 litras per minutę.

Individualūs sprendimai su „Squaro Infinity“

Kompanija „Villeroy & Boch“ pristato kolekcijos „Squaro Infinity“ dušo padėklus, pagamintus iš patentuotos „Quaryl®“ medžiagos: padėklai gali būti ne tik standartinių matmenų (nuo 80 x 70 cm iki XXL formato – 180 x 100 cm), bet ir išpjauti reikiamo dydžio ar formos. Ši galimybė išlaisvina architektų ir namų savininkų fantaziją projektuojant nestandartines dušo erdves ar norint įrengti neįprastus kampus. Galima rinktis iš penkių dušo padėklų spalvų: antracito, pilkos, rudos, kreminės ir baltos. Taip pat neabejotinas privalumas – neslidus, šiltas kojoms, lengvai valomas ir labai patvarus paviršius. Nuotėkų dangtelis atitinka dušo padėklo paviršiaus spalvą. Per minutę nuteka 40 litrų vandens.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_67875854

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis