Kaip papuošti šventėms virtuvę pagal savo horoskopą

Šie paprasti patarimai padės parinkti tinkamus šventinius papuošimus visiems, kurie seka savo horoskopą ir nori paversti savo virtuvę jaukia vieta, kurioje vyksta tikri Kalėdų ir Naujųjų metų stebuklai.

Bet kuri šeimininkė žino, kad virtuvė yra pati svarbiausia vieta namuose. Juk būtent čia dažniausiai sėdame prie šventinio stalo su giminėmis ir draugais. Artėjant šventėms visiems norisi papuošti savo virtuvę teminiais aksesuarais, kad ji galėtų užkrėsti mus šventine nuotaika ir įkvėpti džiaugsmingos atmosferos. Šiandien papasakosime, kaip teisingai papuošti virtuvę pagal savo Zodiako ženklą. Šie paprasti patarimai padės parinkti pačius tinkamiausius dekoravimo elementus.


Shutterstock


ORO STICHIJA


Dvyniai


Dvyniai visada vaikiškai nuoširdūs, nenusėdintys vietoje ir imlūs įspūdžiams. Šio Zodiako ženklo atstovai dievina šventes ir jiems ypatingos atmosferos sukūrimas reiškia labai daug.

Tad patariame Dvyniams šiais metais atkreipti dėmesį į Kalėdų eglės žaisliukus ir jais dekoruoti virtuvę. Pačios įvairiausios medžiagos – netgi popierius – atrodys lengvai ir žaismingai.


Svarstyklės


Dar vienam Oro stichijos atstovui – konservatyvioms ir tuo pat metu labai aktyvioms Svarstyklėms – rekomenduojama virtuvės puošimui naudoti vainikus ir kaspinėlius. Lengvi papuošimai, kabantys ore, meistriškai parinkta spalvų gama ir šiek tiek fantazijos padės Svarstyklėms paversti virtuvę idealia vieta šventinei užstalei.


Shutterstock


Vandenis


Vandenis visada ilgisi švenčių, todėl ryškios įvairiaspalvės girliandos šiam Zodiako ženklui tiesiog nepamainomos, nes būtent jos geriausiai sukuria šventinę nuotaiką. Girliandomis galite papuošti sienas, virtuvės spinteles, karnizus ir net šaldytuvą. Eksperimentuokite su spalvomis, parinkdami ryškius ir šventiškus atspalvius.


UGNIES STICHIJA


Avinas


Greitai užsidegantis ir bendrauti linkęs Avinas tiesiog pamišęs dėl neįprastų šventinių aksesuarų. Geriausia, kad tai būtų paties pasidaryti papuošimai, nes tai suteiks jiems daugiau unikalumo ir šventės bei akimirkos nepakartojamumo įspūdį.


Pavyzdžiui, kalėdinės kojinės – tai puiki amerikietiška idėja, kurią galima puikiai įgyvendinti savoje virtuvėje. Įdėkite į vidų nedidelius žaisliukus ar kitus šventinius suvenyrus. Dar vienas variantas – plakatai su žiemos grafika ar užrašais. Tai puikus būdas savo individualumui išreikšti.


Liūtas


Liūtas – pats ugningiausias Zodiako ženklas. Ar dar reikia sakyti, kad aistringiesiems Liūtams labiausiai patiks šventinės žvakės?


Shutterstock


Jeigu jūs iki šiol nejaučiate artėjančių švenčių, pabandykite išlaisvinti savo fantaziją ir savo rankomis iš pačių paprasčiausių žvakių pasigaminti nuostabius šventinius papuošimus.


Šaulys


Gali pasirodyti, kad praktiški Šauliai visiškai abejingi prieššventiniam šurmuliui: į papuošimus jie žiūri ramiai, o vidinė harmonija jiems visada svarbiau nei išorinis blizgesys.


Tačiau net ir rimtiems Šauliams užsikrėsti šventine nuotaika padės… šventiniai indai. Tai gali būti bokalai, lėkštės, puodeliai ir bet kokie virtuvės reikmenys. Patikėkite, net tokios smulkmenos puikiai pakeis bendrą interjero atmosferą!


ŽEMĖS STICHIJA


Jautis


Jaučiai nemėgsta tuščio įmantrumo ir rėkiančių interjero akcentų. Tai labai ramus ir naminis Zodiako ženklas, kuris ypač akylai saugo savo ramybę ir jaukumą. Išdėliokite ar pakabinkite virtuvėje eglės kankorėžius. Galima juos nupurkšti aukso ar kokios kitos spalvos laku, kad jie primintų artėjančias pačias gražiausias metų šventes.


Mergelė


Rafinuotos ir šeimyniškos Mergelės mėgsta pasukti savo galvas, kaip originaliai ir gražiai papuošti namus prieš šventes. Jeigu jūs apgalvojote jau visus variantus, tačiau bet kuris iš jų atrodo atsibodęs ir šimtą kartų matytas, pabandykite papuošti virtuvę šakomis.


Shutterstock


Minimalistinio skandinaviško stiliaus gerbėjai negalės atsigrožėti paprastomis plonomis šakomis stiklainyje, o konservatyvių pažiūrų atstovams tikrai patiks storesnės eglių šakos.


Ožiaragis


Ožiaragiai yra puikūs šeimininkai. Jų būstas per žiemos šventes visada virsta pasakų nameliu. Ir viskas dėl to, kad dėmesingi ir puikiu skoniu išsiskiriantys Ožiaragiai visada tiksliai žino, kaip sukurti reikiamą atmosferą.

Šio Zodiako ženklo atstovams išeinančiais metais patariama atkreipti dėmesį į tekstilę: šventinės staltiesės, servetėlės ir netgi kėdžių pagalvėlės taps puikiais akcentais, visiškai pakeisiančiais virtuvės atmosferą.


VANDENS STICIHIJA


Vėžys


Gimusieji po šiuo Zodiako ženklu – patys ramiausi ir labiausiai subalansuoti Vandens stichijos atstovai, tačiau giliai jų širdyje visada dega ugnis, kuri Vėžius paverčia labai jausmingais ir jautriais žmonėmis.


Vėžiams siūloma puošti virtuvę plaukiojančiomis žvakėmis. Tam jums reikės grakštaus indo ir specialių žvakių, kurias sudėsite į vandenį. O ant dugno priberkite gražių karoliukų, pridėkite akmenukų, eglės šakų, kankorėžių ir džiovintų gėlių.


Shutterstock


Skorpionas

Jeigu gimusieji po Skorpiono ženklu nori sukurti savo virtuvėje šventinę atmosferą, jie turėtų keliose vietose išdėlioti miniatiūrines eglutes simpatiškuose vazonėliuose. Keli tikri medeliai visą virtuvę užpildys nepakartojamu žiemos švenčių aromatu!


Žuvys


Švelnioms ir pažeidžiamoms Žuvims Kalėdos ir Naujieji visada primena kažkokią trapią vaikystės pasaką, kurioje visada vyksta stebuklai. Didžiuliai ir šaukiantys aksesuarai šiam Zodiako ženklui absoliučiai netinka, o štai nežemiški ir oriniai – padės Žuvų virtuvėje sukurti stebuklingą atmosferą.


Elegantiški raštai ant stiklo atneš į jūsų namus šventinę nuotaiką, net jeigu šaltis iki šiol ant jūsų lango nenupiešė snaigių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis