Tinkamiausias svetainės interjeras pagal Zodiako ženklus

Žmonės, gimę po skirtingais Zodiako ženklais, pasižymi ir skirtingais charakteriais. Taip pat skirtingai žiūri į tuos pačius daiktus. Ir apskritai – jie visi skirtingi. Žinoma, žmogaus charakteris ir skonis priklauso ne tik nuo to, koks jo Zodiako ženklas. Nors dauguma atvejų jo supratimas formuojasi darant įtaką aplinkai, vis dėlto nemažai susiję ir su jo intelektualumo bei išsilavinimo lygiu. Suprantama, ir pajamų.

Nepaisant to, negalima visiškai atmesti žvaigždžių įtakos įsivaizduojamam savo idealiam interjero dizainui. Taigi astrologijos ir interjero dizaino specialistai nusprendė sujungti savo žinias ir patirtį. Ir sukurti svetainės interjerų variantus, anot jų, idealiai tinkančius kiekvienam Zodiako ženklui. Belieka skaityti ir nuspręsti, ar siūlomi svetainės interjerų variantai jums patinka ir ar teisingai viską apskaičiavo astrologai bei dizaineriai.


Avinas


Pagal savo prigimtį Avino ženklo atstovai – maksimalistai. Mėgsta tai, kas didinga, brangu ir šiuolaikiška. O taip pat tiems žmonėms svarbu jausti laisvės pojūtį. Tai yra, jiems didelė erdvė – tarsi gaivaus oro gurkšnis. Todėl mažame ir tankiai baldais apstatytame bute Avinas jausis tarsi kalėjimo vienutėje. Šio ženklo atstovams prie širdies svetainė, sukurta minimalizmo stiliumi – šviesi ir tik keli ryškūs akcentai.


Tiesa, joje būtinai turi būti patogus minkštasuolis arba minkštas didelis krėslas, kuriame Avinas galėtų pailsėti po sunkios darbo dienos. Jam taip pat reikalingas ir labai didelis plazminis televizorius, kabantis ant sienos arba šiuolaikinės namų kino sistemos. Nepaisant to, Avino ženklo atstovų svetainėje turi būti bent kelios klasikinės ar tradicinės dekoro detalės, stilingos pagalvėlės. Užtat Avino žmonės gali apsieiti be kėdžių, kurios, anot jų, tik užima daug vietos.


Jautis


Šio ženklo atstovus globoja Veneros planeta, todėl Jaučio žmonės tiesiog dievina namų grožį, stilių ir jaukumą. Jiems svetainė – svarbiausia vieta namuose. Todėl to kambario interjerą Jaučio žmonės apgalvoja itin kruopščiai. Jaučio svetainė turi būti šviesi, kasdien pilna gyvų gėlių, suteikiančių svetainei gyvybingumo, o namų šeimininkui – teigiamos energijos užtaiso. Be to, šiame kambaryje turi kabėti dideli paveikslai, taip pat būti dekoruotas skulptūromis, statulėlėmis ar kitais meno dirbiniais. Beje, būtinai turi būti muzikinis centras, nes muzikos garsai ir melodijos padeda Jaučio žmonėms susikurti pakilią ir puikią nuotaiką bei jaukią aplinką.


Dvyniai


Dvynių žmonėms svetainė – tai pirmiausia vieta, skirta draugų susitikimams ir bendravimui su jais. Todėl šio ženklo žmonių svetainėje būtinai turi stovėti ne tik valgomasis stalas, bet ir minkštasuolis, gilūs, patogūs krėslai ar kėdės. Beje, stalas Dvynių svetainėje būtinai turi būti apvalus, kadangi būtent tokios formos baldai daro teigiamą įtaką šių žmonių emocijoms. Ir apskritai nuteikia produktyviam bendravimui. O tai – itin svarbu šio ženklo atstovams. Tačiau bendrą Dvynių svetainės interjerą galima apibūdinti kaip šiuolaikinį, kuriame dominuoja gana griežtos ir tiesios linijos. Kitaip tariant, tai baldais neapkrautas ir derinamas su spalvomis svetainės interjeras.


Vėžys


Šie žmonės – tai vieni iš Vandens ženklų atstovų. Todėl tikėtina, vienos mėgstamiausių šio Zodiako ženklo žmonių spalvos – mėlyna, šviesiai mėlyna, jūros ar net žydra. Vėžio svetainė – tai šeiminis kambarys, todėl jame būtinai turi būti nemažai šeimos fotografijų. Nesvarbu, sukabintų ant sienų ar sudėtų ant joms specialiai skirto stalelio. Net jei tas kambarys bus dekoruotas šalta mėlyna spalva, jame netrūks jaukumo ir šeimos židinio šilumos, itin svarbios šio ženklo atstovams.


Liūtas


Šie Ugnes stichijos atstovai teikia pirmenybę ryškioms ir sodrioms spalvoms. Todėl būtent tos spalvos pirmiausiai ir turi dominuoti Liūto svetainės interjere. Pavyzdžiui, raudona, geltona, oranžinė. Taip pat, kaip ir Avino Zodiako ženklo žmonės, Liūto atstovai savo svetainėje praleidžia daug laiko. Tiesa, šiame kambaryje jie mėgsta ne tik pailsėti, bet retsykiais ir pasilinksminti. Kaip bebūtų keista, ne su draugais, o greičiau vienatvėje. Todėl Liūto svetainėje būtinai turi būti baras matomoje vietoje. Tai simbolizuoja šeimininko didybę, laisvę ir nepriklausomybę, net jei jis ir turi šeimą.


Mergelė


Šio ženklo atstovams labiau patinka šiltos, pastelinės spalvos, o taip pat natūralaus medžio spalvos ir faktūra. Todėl Mergelės interjere būtinai turi būti natūralaus medžio baldai: stalas, komoda, lentynos. Suprantama, prie tokių baldų dera sienos, nudažytos smėlio ar rusvai gelsva spalva. Taip pat tinka ir dramblio kaulo spalva. Svarbiausia, kad interjere nedominuotų balta spalva, nes ji per prasta Mergelės ženklo žmonėms. Šio ženklo atstovų svetainės kambarys – tai ta vieta, pagal kurios apstatymą ir dekoravimą galima spręsti apie Mergelės pomėgius. Nesvarbu, ar tai būtų statulėlių kolekcionavimas, knygos. Tačiau norėdama sutalpinti namuose savo kolekciją ar galybę knygų šio ženklo atstovams nieko nereiškia užsisakyti lentynas kad ir iki lubų arba didžiulę skrynią iš natūralaus medžio. Ir ne vieną.


Svarstyklės


Šio ženklo žmonės laikomi vieni iš ramiausių horoskopo ženklų. Tiesa, tik gana dažnai svyruojantys ir abejojantys. Užtat itin jautriai ir skrupulingai sprendžia interjero dizaino klausimus savo namuose. Suprantama, ne išimtis ir svetainės kambarys. Taigi, norint sukurti Svarstyklių namų svetainėje harmoningą interjerą, vertėtų visapusiškai išnaudoti simetrijos principus interjere. Aišku, jie nebūtinai turi būti griežtai reglamentuoti ir kaip nors išsiskirti ar pabrėžti interjero svarbą. Bet vis dėlto.


Skorpionas


Šio Zodiako ženklo žmones globoja Plutono planeta, nuolat stimuliuojantis šio ganėtinai sunkaus, net despotiško, bet labai geros nuomonės apie save ženklo atstovus kažką keisti, pertvarkyti ar atnaujinti savo namų interjerą. Skorpionams labai patinka įvairūs originalūs, net unikalūs daiktai ir dirbiniai, kurių nepamatysite kitų Zodiako ženklo žmonių namuose. Todėl Skorpiono svetainėje neretai galima pamatyti antikvarinius, išskirtinio dizaino baldus, atsivežtus iš kitų ar tolimų šalių. Taip pat ir aksesuarus, vienetinius paveikslus ir skulptūras, sukurtas žinomų menininkų. Nepaisant to, kad Skorpionas pakankamai impulsyvus ženklas, jam patinka ramios, pastelinės spalvos ir klasikinis interjero stilius svetainėje. Beje, šio ženklo atstovai paprastai patys susikuria savo namų interjerą. Mat įsitikinę, kad niekas geriau už juos to negali padaryti.


Šaulys


Šio ženklo atstovai mėgsta daug keliauti. Todėl jų svetainės kambarys – tai poilsiui ir atokvėpiui skirta vieta, grįžus iš ilgų ir tolimų kelionių. O taip pat ir kambarys, kur saugomi širdžiai brangūs daiktai, primenantys keliones ir su jomis susijusius artimus žmones. Šaulio svetainės interjere vyrauja ne tiek grožis, jaukumas, estetika, kiek patogumas ir funkcionalumas. Nors minimalizmo stilius, pasižymintis būtent šiomis minėtomis savybėmis, jam netinka. Greičiau klasikinis stilius, papildytas dekoro detalėmis ir kitais aksesuarais pagal individualų Šaulio charakterį ir skonį.


Ožiaragis


Žinia, Ožiaragis – amžinas konservatorius. Jis apskritai nemėgsta permainų ir sunkiai pripranta prie naujovių. Tikėtina, būtent dėl tos priežasties šio ženklo atstovo ne tik svetainės kambaryje, bet apskritai namuose, vyrauja klasikinis stilius. Tai yra, Ožiaragio žmogus gali atnaujinti namus, jis nevengia remontų, bet tikrai neišmes lauk kad ir 20 ar daugiau metų senumo baldų. Taip pat gerokai aptriušusį, bet patogų krėslą iš natūralios odos. Beje, šio ženklo atstovams židinys svetainės kambaryje – neatsiejama bendro kambario interjero detalė, nes be jo neįsivaizduoja savo namų šilumos.


Vandenis


Nors šio ženklo atstovai ir priklauso ne vandens, o oro stichijai, jiems patinka mėlyna spalva ir jos atspalviai. Tačiau ne jūros, vandenyno ar tiesiog vandens, o greičiau kosmoso ar tolimų nesibaigiančių horizontų. Kadangi Vandenio žmonės neabejingi šiuolaikinės technologijos stebuklams, jie linkę, kad tokia technika būtų ir jų namuose. Greičiausiai paskutinės šios technikos naujovės bus įkurdintos svetainėje. Kad ir namų kinas arba muzikinis centras. Tiesa, mėlyna spalva Vandenio svetainės interjere derinamos su pilka ir nerūdijančio plieno spalvomis. Tai yra kambarys sukuriamas „high-tech“ stiliumi.


Žuvys


Šio ženklo žmonių svetainės interjeras sukuriamas taip, kad pirmiausiai smagu ir jauku ten būtų laiką leisti pačioms Žuvims, o ne jų svečiams. Beje, Žuvų svetainėje taip pat galima pamatyti daugybę įdomių, savitų ir širdžiai mielų daiktų. Bet galite ir nepamatyti to, ką paprastai galima išvysti daugumos žmonių svetainės kambariuose. Taip atsitinka dėl to, kad Žuvų žmonės negalvoja apie savo namų interjero dizaino naudingumą ar praktiškumą. Todėl planuoja svetainių erdves taip, kad jame tilptų viskas, kas jiems brangu. O patogumas jiems – antraeilis dalykas.


Post Scriptum

Taigi, jūsų dėmesiui pateikėme svetainės interjerų aprašymus kiekvienam Zodiako ženklui. Tačiau tai nereiškia, kad jie būtinai turi atitikti jūsų skonį. Juk astrologijos mokslas – ganėtinai plati sąvoka. Be to, ir interjero dizaino apibrėžimas toli gražu nėra įspraustas į vienareikšmius rėmus. Nors, žinia, interjero dizainui būdingi kai kurie principai ir nuostatos.


Žinoma, būtų malonu sužinoti jūsų atsiliepimus, kiek teisingai ar neteisingai aprašyti siūlomi variantai pagal jūsų asmeninį patirtį ar skonį.


Pavyzdžiui, paklausus pažįstamos Avino Zodiako ženklui priklausančios atstovės, pasakė, kad čia siūlomas svetainės interjeras šio ženklo žmonėms iš esmės tinka. Tačiau grynai minimalizmo stilius jai nepriimtinas. Mat moteriai patinka įvairūs aksesuarai, smulkios dekoro detalės, širdžiai artimos fotografijos ir kiti niekučiai, primenantys įvairius jos gyvenimo įvykius.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis